• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Znalezionych wyników: 18
ForumNasze.Net Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: jak rozkochać w sobie kumpla??
Igła9512

Odpowiedzi: 11
Wyświetleń: 463

PostForum: Miłość   Wysłany: 2007-12-11, 16:28   Temat: jak rozkochać w sobie kumpla??
jeśli jest przystojny to poczekaj,aż wszystko rozkwitnie i potem zobaczysz efekty...sam to przerabiałem
  Temat: siatkówka
Igła9512

Odpowiedzi: 178
Wyświetleń: 5299

PostForum: Siatkówka   Wysłany: 2007-12-11, 14:04   Temat: siatkówka
Moim najlepszym !!POLSKIM!! siatkarzem jest:Mariusz Wlazły,Krzysztof Ignaczak i inni :] :]
Pozdrawiam :*:*
  Temat: Najgorsza gra jaką znacie
Igła9512

Odpowiedzi: 133
Wyświetleń: 6340

PostForum: Gry   Wysłany: 2007-12-11, 08:59   Temat: Boże...
Moim zdaniem najgorsza gra w jaką grałem to ,,Kraina Cieni"

()__()
| . . |
( _ )
:rotfl:
  Temat: Odzyskaliśmy potęgę w ataku!
Igła9512

Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 613

PostForum: Siatkówka   Wysłany: 2007-12-11, 08:50   Temat: Odzyskaliśmy potęgę w ataku!
No,problem!!!Dzięki za krytyka i skrytykuj tez inne moje posciki... :] Pozdrawiam :padam:
  Temat: Pierwszy Pocałunek
Igła9512

Odpowiedzi: 19
Wyświetleń: 1090

PostForum: Miłość   Wysłany: 2007-12-11, 08:38   Temat: Pierwszy Pocałunek
On ma racje :zawstydzony: ,ale musisz kiedyś spróbować <jeśli jeszcze tego nie zrobił/a>...
Pozdrawiam :] :] papa
  Temat: Harry Potter:szósta część
Igła9512

Wyświetleń: 328

PostForum: Książka & Film   Wysłany: 2007-12-10, 20:54   Temat: Harry Potter:szósta część
W sumie tak ale wiele osób tez jest takich,którzy wprost,,uwielbiaja" Harry'ego Potter'a,wiec jak widzisz so tez dobre stron y filmu i ksiazki :D :D
  Temat: Białe ząbki !!
Igła9512

Wyświetleń: 370

PostForum: Kosz   Wysłany: 2007-12-10, 20:46   Temat: Białe ząbki !!
No cóż ja <osobiście> :hyhy: też mam białe ząbki i polecam innym paste ,,blend-a-met 3D white" papa

HAHAHAHHAHAHAHA :P :P
  Temat: Czego teraz słuchasz?
Igła9512

Odpowiedzi: 9780
Wyświetleń: 116143

PostForum: Muzyka   Wysłany: 2007-12-10, 20:44   Temat: Czego teraz słuchasz?
Ja słucham ,,US5" najlepsza ich wydana piosenka to ,,Rythm of Live"-www.interia.pl/teledyski

:zawstydzony: :zdegustowany:
  Temat: czy lubicie grać w koszykówkę?
Igła9512

Odpowiedzi: 39
Wyświetleń: 2167

PostForum: Koszykówka   Wysłany: 2007-12-10, 20:36   Temat: czy lubicie grać w koszykówkę?
Ja też jeżdże na każde zawody ostatnio zajęliśmy 1-wsze miejsce :hyhy: :hyhy: I w lutym jedziem znowóż na zawody.Mykam papa :rotfl: :D
  Temat: 8 błogosławieństw poranka
Igła9512

Odpowiedzi: 10

PostForum: Humor & Rozrywka   Wysłany: 2007-12-10, 20:04   Temat: 8 błogosławieństw poranka
Wymyśl coś śmieszniejszego bo jak tak dalej będziesz pisał/a to daleko z tymi postami nie dzojdziesz, bez obrazy :] :znudzony: :|
Igła9512

PostForum: Książka & Film   Wysłany: 2007-12-10, 20:01   Temat: odpowiedz...
Może nie jest popularna co?Jak jestes taki mądry/a to sam coś napisz a nie tylko krytykuj.Ale dzięki za krytyka.<może i sprawiedliwą> ale jak może wiesz film ten został nakrecony<książka napisana>w latach 90-siątych.PoZdRo :D :D
  Temat: Białe ząbki !!
Igła9512

PostForum: Kosz   Wysłany: 2007-12-10, 19:57   Temat: Białe ząbki !!
Kup sobie paste :P :P !!
  Temat: Komórka z klapeczką.
Igła9512

Wyświetleń: 382

PostForum: GSM & Fotografia   Wysłany: 2007-12-10, 19:56   Temat: Komórka z klapeczką.
On/a ma racje ale wejz sobie jak mówisz z klapko i czarna bo mój ulubiony kolor.Najlepiej to SAMSUNGA lub Sony Erikssona<jeżeli jest z klapką> :hyhy: , niech będzie też podczerwień.PoZdRo dla ciebie i innych :rotfl: :rotfl:
  Temat: Odzyskaliśmy potęgę w ataku!
Igła9512

Wyświetleń: 613

PostForum: Siatkówka   Wysłany: 2007-12-10, 08:10   Temat: Odzyskaliśmy potęgę w ataku!
Oj no jestem załamany nikt mi nie daje postów chociaż jeden mądry...Spiderman1074...ale cóż życie.Pozdro i mam nadzieje że wkońcu ktoś mi skomentuje moje noty!!! :]
Igła9512

PostForum: Książka & Film   Wysłany: 2007-12-05, 07:58   Temat: Harry Potter:szósta część
Kolejny, przedostatni tom sagi ma to do siebie, że podobnie jak poprzednie kopie w mózg. Nie tak jak "Czara ognia", bo tutaj autorka do niepokojów wieku dojrzewania podchodzi jakby nieco mniej poważnie. Nie zapomina jednak o standardowym wątku Ron vs. Hermiona, który chyba wreszcie znalazł swój finał. Jak dla mnie, mogło to nastąpić co najmniej dwa tomy wcześniej, bo tutaj wątek był już trochę na siłę ciągnięty i po prostu zbyt oczywisty. Wątek Ginny i Harry'ego też był właściwie do przewidzenia, ale wcześniej, jak wiemy, Harry był bardziej zainteresowany innymi osobami, np. Cho. Zaś Ron i Hermiona podchody zaczęli już, zdaje się, w okolicy drugiego tomu, jeśli ktoś kojarzy scenę po odpetryfikowaniu Hermiony, gdzie Harry został utulony, Ron zaś potraktowany bardziej chłodno. I tak ciągnęli w sumie aż do końcówki "Księcia", gdzie dopiero, zdaje się, dobrnęli do szczęśliwego końca. Tyle wątek romantyczny. Wątek kryminalno-śmierciożercowy też był dość przewidywalny - zagadkowy Malfoy i potencjalnie groźny Snape, którego cień wisi nad akcją wszystkich tomów. Snape podejrzewany o wszystko, co najgorsze, i zawsze ten czarny charakter. Wreszcie też tchnięto nieco energii w Malfoya, tego złego, ale jednak zawsze nieco ignorowanego; nie zmieniono na szczęście samej postaci, która nadal może być uważana za wzorcowego tchórza. To taki typowy obraz dobra i zła, dobro jest skomplikowane, ambitne i szlachetne, zło podstępne, tchórzliwe i okrutne... tutaj jednak mamy ewidentny remis, po raz drugi zresztą w historii sagi. Strata jest jednak boleśniejsza i rodzi masę pytań, autorka na szczęście domknęła kilka pootwieranych wcześniej wątków, zostawiając miejsce już tylko na te ostateczne kwestie, wiele wyjaśniając, ale i zostawiając nam, czytelnikom, marchewkę na kiju, która swoje zadanie spełniła - podsyciła ciekawość, jak to się wreszcie skończy. Bo tak naprawdę nic tutaj pewne nie jest, jak to widać w "Księciu"...

Mam nadzieje,że was to zainteresuje,ale no cóż mam kilka uwag.
Książka została ładnie i zgrabnie napisana, nie jest jednak zbyt realistyczna. W żadnym wypadku nie chodzi mi o sam fakt istnienia świata czarodziejów, lecz o "grzeczność" Harry'ego Pottera oraz jego przyjaciół. Czy uważacie, że przeciętny brytyjski nastolatek, nawet w latach 90., po raz pierwszy całuje się w wieku 15 lat? Nie, jest to trochę przesadzone. Jednak książkę warto przeczytać, choćby ze względu na jej popularność.

W książce nie podoba mi się jej "chudość". Naprawdę, jest to kawał dobrej roboty i mogłabym czekać dłużej, aby dowiedzieć się czegoś więcej.

Wchodzicie,piszcie... :]

Strona 1 z 2
Skocz do:  

TopLista For - najlepsze fora w sieci - dodaj swoje forum do top listy

Prawdopodobnie najlepsze Forum Dyskusyjne w sieci.