• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Znalezionych wyników: 5
ForumNasze.Net Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Kolor ograzmu ? a moze sperma chlopaka ?
iwna_1991

Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 1075

PostForum: Seks   Wysłany: 2008-07-03, 17:32   Temat: ///
No stwierdzilam z chlopakiem, ze nie bede niszczyc sobie organizmu tabletkami PO.

Szczerze mowiac moja wiedza na temat miesiączki, cyklów, i dni plodnych jest bardzo mała, zaczynam brac się za naukę.
iwna_1991

PostForum: Seks   Wysłany: 2008-07-03, 10:27   Temat: .........
Dzis jest ostatni dzien dni plodnych .. wstalam i poczuklam ze w kroczu jest sluz charakterystyczny do sluzu z dni plodnych, moze ono oznaczac cos?
iwna_1991

PostForum: Seks   Wysłany: 2008-07-02, 22:52   Temat: ..
Nie czepiajmy się szczegolow wszyscy wiemy o co chodzi... Najgorsze jest to ze nie sprawdzilam z chlopakiem czy gumka jest cala.. dlatego tez po dlugiej rozmowie stwierdzilismy, ze jedynym rozwiazaniem bedzie wizyta jutrzejsza u lekarza , a nastepnei kupno tabletek PO. Mysle ze to bedzie najlepsze rozwiazanie, objawy sa rozne wiem.. duza dawka hormonow robi swoje, nie ukrywam ze wole wziasc PO niz czekac te 5 dni na test ciazowy, a jezeli jednak jestem w ciazy ? Wtedy to dopiero bedzie problem. Nie wyobrazam sobie na dzien dzisiejszy zycia z dzieckiem, jak wiekszosc nastolatek, uczących się.
iwna_1991

PostForum: Seks   Wysłany: 2008-07-02, 20:05   Temat: Kolor ograzmu ? a moze sperma chlopaka ?
wiem, że PO jest bardzo mocnym lekiem, farmaceutka mnie uświadomila w tym.

jezeli mowisz ze te kolory są calkiem normalne to nie mam sie czego obawiac.?

[ Dodano: 2008-07-02, 21:07 ]
następnym razem zamiast pytać na forum poszperaj trochę w internecie a znajdziesz takie informacje na stronach ginekologicznych.
iwna_1991 napisał/a:
tableki Postinor-Duo

Uwierz mi , ze siedzę prawie caly dzień na internecie, i staram się szukać jak najwiecej informacji na ten temat.. nie mogę znalesc, jedynym ratunkiem bylo dla mnie FORUM.
iwna_1991

PostForum: Seks   Wysłany: 2008-07-02, 19:29   Temat: Kolor ograzmu ? a moze sperma chlopaka ?
Witam, jestem siedemnastoletnią dzieczyną, która około 3 tygodnie temu zaczeła współżyć z partnerem. Pisze z pytaniem, otóż wczoraj uprawiałam miłość z chłopakiem , jeszcze nie kupiłam tabletek antykoncepcyjnych , ponieważ muszę czekać na miesiączke, co spowodowało że zabezpieczyliśmy się gumkami.. W momencie , gdy chłopak powiedział że skonczył wyjał penisa wraz z gumką z pochwy, a ja poczułam mokro w kroczu. Dotknełam i na palcach mialam przezroczysty oraz mlecznobiały śluz. Zastanawiam się czy jest to normalne podczas stosunku. Czy moglo dojsc do zaplodnienia, ale w takim razie jakim cudem skoro kochalismy się z gumkami.? Naprawde dziwna sytuacja.. jestem przerazona chyba bede musiala kupci tableki Postinor-Duo, ale wlasciwie jezeli inne osoby mialy podobnny kolor 'orgazmu' czy tez 'wydzieliny' to nie potrzebnie wydalabym te 80 zl dlatego prosze o odpowiedz .. Pozdrawiam

Skocz do:  

TopLista For - najlepsze fora w sieci - dodaj swoje forum do top listy

Prawdopodobnie najlepsze Forum Dyskusyjne w sieci.