Witam, chciałem się spytać czy oficjalnie mogę zostać zwolniony z używania czasówek, bo i tak pomimo ustawiania ich moje posty są usuwane. Nie widzę więc sensu w używaniu ich. Dziękuję, pozdrawiam, buziaki :*****
Wysłany: 2008-02-15, 18:36
Polecający: baba jaga ;P
ja piernicze normalnie mow do dupy a Cie osra ...
jak kasuje cala dyskusje to nie patrze czy ktos łaskawie napisal czasowke i czy znikna te wypociny za dzien czy 2 tylko usuwam cala dyskusje z powodow:
offtop
flejm
prowokujace posty lub obrazajace innych userow
po drugie, taka czasowka zostanie przeczytana przez jednego usera zacytowana itd i nie zniknie i awantura bedzie sie rozwijac czy tam offtop i bedzie sobie kwitnac do rozmiarow blizej nieokreslonych.
To ze Ty stosujesz czasowki to wspaniale i fajnie, ale wiekszosc tego nie robi i jak sie usuwa wieksza ilosc postow to sie usuwa wszystkie czy czasowki czy nie.
to ja proszę jeszcze raz o przeczytanie mojej wypowiedzi i odpowiedzenie na pytanie, czy zostanę oficjalnie zwolniony z używania czasówek, skoro i tak moje posty z czasówkami są usuwane.
Wysłany: 2008-02-15, 18:43
Polecający: baba jaga ;P
a ja jeszcze raz prosze o przeczytanie tego co ja napisalam do Ciebie .. bo chyba masz problemy ze zrozumieniem pewnych zasad... albo nie wiesz kiedy czasowek uzywac ..
ale w sumie po co się pytasz, jak się usuwa całą dyskusję to się usuwa i czasówki i nie, więc twoje "nie"czasówki też się usunie najwyżej ;P
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Witam, chciałem się spytać czy oficjalnie mogę zostać zwolniony z używania czasówek, bo i tak pomimo ustawiania ich moje posty są usuwane. Nie widzę więc sensu w używaniu ich
Tyle, że pisząc czasówki - piszę sie w nich czasem off-topic jakiś 'spam' itd. i o ile nie będzie się tego pisało w czasówkach można za to dostać ostrzeżenie - jeżeli pisze się to w czasówce moderatorzy myślę, że bedą na to patrzeć 'przez palce'.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum