Ale jesteście naiwni wszyscy. Teraz Ptaq będzie wasze maile czytał..
hehehehehehe
tak btw. administrator nie musi mieć wglądu do korespondencji jeśli zmienisz hasło przy pierwszym logowaniu, może ci usunąć konto, ewentualnie zresetować hasło i wtedy wejść ale od razu dowiesz się że coś jest nie tak:> no chyba że ma wgląd do mysql - jeśli hasła przechowywane są za pomocą sum kontrolnych zawsze może podmienić, sprawdzić i powrócić do poprzedniej wartości ewentualnie przetestować wszystkie hasła brute-force. wcześniej czytałem że skrzynki ma obsługiwać google więc chyba jednak dostępu nie będzie? jeżeli to aliasy same nie skrzynki na serwie to sprawa jest trudniejsza choć zawsze może przejąć... ;P dobra nie wnikam
jakby się uparł to jest wszystko do zrobienia ale z drugiej strony co za przyjemność czytać korespondencję osób zupełnie obcych [no może nie zupełnie ale też nie z najbliższego otoczenia:P - administratorzy to raczej dojrzali ludzie - przynajmniej tak mi sie wydaje... ja nigdy nie czytałem cudzej korespondencji]
Nie mam dostępu do waszej poczty, wszystko obsługuje google - to są tak jak by konta w gmail - tyle, że ja udostępniłem dla Gmail'a naszą forumową nazwe.
Kto już dostał odemnie maila to wie, a hasło które podaje - jest tylko tymczasowe - przy rejestracji trzeba je podać - a potem podać własne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum