Każdy moderator, oraz Przyjaciele Forum ma możliwość zażyczenia sobie takiego maila, podając mi swoją nazwę postać będzie np. ptaq@forumnasze.net, każdy mail ma pojemność 4GB i jest obsługiwany poprzez panel gmail.com dlatego jest pewność, że spamu będzie malutko.
Uważam, że forumnasze.net będzie dość oryginalna - i zdecydowanie tylko dla nielicznych.
Jak już wspomniałem Moderatorzy i Przyjaciele Forum mogą mieć takie konto, pozostali użytkownicy będą przechodzili moją weryfikacje - osoby z krótkim stażem i powiedzmy 50 postami, nie mają szans. Dlatego prosiłbym by nawet nie pisali.
Zatem czekam na chętne osoby na:
- darmowe
- bez reklam
- bez spamu
- o pojemności 4GB
- z unikalną domeną @forumnasze.net
konta email.
MissIndependent, osoby aktywnie na forum i poza (czyt. zloty), nie mających ostrzeżeń i te min. 50, mają 90% szans, że się załapią.
MissIndependent - myślę, że Tobie mogę śmiało założyć jeżeli chcesz
Kurczol, to jest u nas na forum nowość - jeszcze nikt nie ma na tym forum tego. Kurczol, Ty myślę, że też się załapiesz jeżeli chcesz
hm, byłam na zlocie, jestem fajna, mam ponad 50 postów i nie mam warna xD
to poproszę martina@forumnasze.net xD
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum