W sumie większość użytkowników niby tam nie zagląda, ale niektórym jednak zdarza się bywać. No i cały czas pojawiają się nowi, na ogół z konkretnym problemem, przy czym nie chce im się grzebać po tematach, więc zakładają w koło Macieju nowe i zadają wiecznie te same pytania.
Moja propozycja skierowana jest więc do admina lub modów (głównie Absurda, bo ona przede wszystkim tam urzęduje): może by tak zmajstrować jeden temat, skonstruowany na przykład w formie pytań-odpowiedzi, zawierający sprawy poruszane najczęściej (typu: "o ile skrócą mi się włosy?", "jak długie włosy muszę mieć, żeby zrobić dready?", "jak szydełkować?", "jakiego szydełka używać?", "jak doczepić syntetyki do własnych dreadów?", "jak długo nie myć ich po zrobieniu?" etc.), opatrzyć go informacją "Zanim założysz temat - przeczytaj" czy coś w tym stylu i przykleić go. Odpowiadanie ciągle na te same pytania i odsyłanie do już istniejących tematów robi się nudne, a może to powstrzyma trochę wygodnicką młodzież przed niepotrzebnym mnożeniem tematów, które potem trzeba posprzątać ;p
Sama mogę skompilować taki temat, to nie jest problem, ale pytam, bo ciekawam czy ktoś to przyklei Więc?
O tak jestem jak najbardziej za, bo to naprawde jest już uciążliwe non stop pisać o tym samym a oni jak na złość ciągle i ciągle zakładają te same tematy ^^ Juz kiedys poruszyłam ten temat ale w dziale dla modów czy jakoś podzielic ten dzial żeby lepiej sie po nim poruszac albo cos w tym stylu, ale to jest lepszy pomysł mi się zdaje : ) mogę pomóc w tej kwestii : )
Jeśli są jakieś sugestie, odnośnie tego, co poprawić albo dodać, zapraszam na PW (albo można zrobić to własnoręcznie, jeśli ma się uprawnienia;] ). Jeśli jest okej, można przykleić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum