Który znowu w całości, fakt faktem może i czytelny, ale jakoś nie specjalnie zachęca.
OT; jest możliwość zamontowania jakiegoś filtra antyspamowego na PW? Tak żeby nie otrzymywać non stop jakichś głupich wiadomości reklamujących/naciągających/z linkami referencyjnymi?
jakbym miała patrzeć na logo i wg tego kryterium oceniać, czy mam się zarejestrować na forum, czy też nie - to chyba na żadnym forum bym nie była.
morfina napisał/a:
OT; jest możliwość zamontowania jakiegoś filtra antyspamowego na PW? Tak żeby nie otrzymywać non stop jakichś głupich wiadomości reklamujących/naciągających/z linkami referencyjnymi?
w tej chwili możesz mi tylko podać nazwy użytkowników w celu ich zbanowania, niestety, jak na razie to jest jedyny sposób.
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'A w kominie szurum burum, a na polu wiatr do wtóru, a na chmurze bal do rana, a pogoda rozśpiewana.Zielono mi i spokojnie, zielono mi' wszystko gra
w tej chwili możesz mi tylko podać nazwy użytkowników w celu ich zbanowania, niestety, jak na razie to jest jedyny sposób.
Ale wiesz, że to nic nie da, bo zwykle taki łepek wlatuje na forum, zaspamuje ile się da i ucieka. I tak przynajmniej raz w tygodniu dostaję jedną wiadomość od nieznanego użytkownika, która ląduje w śmietniku i więcej o nim nie słychać; więc nie ma co jeszcze fatygować moderatorów ;]
można wymyśleć inne też zgodne z kolorystyką logo, ale zmienić obrazek ; p
Coś się tak przyczepiła do tej szaty graficznej?
Nie jest jakoś szczególnie wyrafinowana, ale miła dla oka, niemęcząca i przejrzysta, a poszczególne elementy całkiem znośnie z sobą współgrają. Nie rozumiem więc, po co zmieniać coś, co dotąd się sprawdzało.
Przecież nie jesteśmy tu żeby podziwiać widoki.
Kolor jest ok, przyzwyczaiłem sie. ale logo jest troche... stare, zwłaszcza, że poznaje na nim jedynie 3 osoby... może warto by odświezyć "skład" loga.
_________________ Summoning his cosmic powers
And glowing slightly from his toes
His psychic emanations flowed...
sis,
wyrażam swoje zdanie i przecież można spróbować, no ale jak nie to luz x D
wiem, że jak człowiek do czegoś przywyknie to ciężko jest go przekonać do zmiany.
_________________ I amwhoI am
ifyoudon't like itthen
fuck youbitch!!!!
niech zgadne,czyje zdjęcie miało by widnieć jako główne:P
zwykle myślałam,że zdjęcia widniejące na obrazku są przypadkowe,teraz widzę na nich Ptaqa i może Absurda?
szata graficzna nie jest super-ekstra,ale chyba nie o to chodzi,prawda?nie przeszkadza,nie męczy,więc ogólnie nie widzę problemu.
_________________ człowiekiem jestem i nic co słodkie nie jest mi obce
Jeżeli już coś zmieniać to raczej diametralnie bo dobrze jest jak jest. Wszystko estetyczne i przejżyste, ale czymś vista-style bym nie pogardził;)
_________________ Ludzi należy albo zjednywać sobie pieszczotą, albo niszczyć, bo za drobne krzywdy będą się mścili, a doznawszy wielkich nie będą już w stanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum