Poza tym druga sprawa, niech mi ktoś to wyjaśni, pojawia się na forum informacja:(...)
Szczerze też się nad tym zastanawiałem i nie wiem
Cytat:
co z czasówkami?
Jeszcze się zastanawiam
Cytat:
A ja też w starej sprawie: moze by tak tytuły i obrazki w sygnaturze przywrócić ^^'
Wtedy to był 'wypadek przy pracy'. Nie jest planowane przywrócenie w najbliższym czasie - bo bylo przez chwile i już skaczące banany się pojawiły - a to nie o to chodzi by wszystko się ruszało i taka choinka z forum się zrobiła.
Cytat:
Możnaby tak zwiększyć limit znaków w "Skąd" w Profilu?
Niestety nie, bo teraz jest optymalnie - jak zwiększe a ktoś da "WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW" to się forum rozjedzie.
Akurat ta opcja wszystkim ułatwiała życie, i modom, i userom,
chodzi oto, by po prostu nie robiły się ot'y, czasem są kwestie, na które powinno się odpowiedzieć, a które nie należą do głównego wątku i jeśli chodzi o mnie to z tego względu zależy mi na czasówkach
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'A w kominie szurum burum, a na polu wiatr do wtóru, a na chmurze bal do rana, a pogoda rozśpiewana.Zielono mi i spokojnie, zielono mi' wszystko gra
następnego dnia po uruchomienu tej opcji... po tygodniu by miało 10% osób, a po miesiącu pewnie z 30-40%
No nie przesadzajmy. Bywałam na forach, gdzie taka opcja była cały czas dostępna i wcale nie wyglądało to tak źle, jak w Twoich czarnych prognozach. Poza tym, regulamin chyba stanowi, że podpis nie może być dłuższy niż 5 linijek, można by dodać zapis odnośnie ilości/wielkości graficznych elementów i po sprawie. Już bardziej choinkowate wrażenie robiły te 'paski mocy'.
A ja miałabym prośbę do Wielkiego Ptaq, aby SB samo się odświeżało
_________________ The joy of celebration, the happiness of sharing,
The beauty of a perfect year -
Thats what you're wished at New Year and always!
Happy New Year!
Sol, ale choćby co 15 sekund A jak ktoś będzie potrzebował co 5 to sam sobie odświeży
_________________ The joy of celebration, the happiness of sharing,
The beauty of a perfect year -
Thats what you're wished at New Year and always!
Happy New Year!
Nie za dobrze byście chcieli mieć? 0.o Może niech jeszcze SB samo kawę robi?
Kliknięcie w "r" nie kosztuje wiele energii, więc bez przesady.
Powtórzę natomiast pytanie Color: nad czym się zastanawiać w kwestii czasówek? Wynalazek b. dobry, ułatwiający życie nie tylko userom, ale i - przede wszystkim - modom. Skąd wątpliwości?
już co niektórzy zaczynają na siłę wymyślać, samo odświeżające się SB? Oczopląsu bym dostała, adminie nie słuchaj takich próśb, tylko daj znać co i jak z czasówkami
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'A w kominie szurum burum, a na polu wiatr do wtóru, a na chmurze bal do rana, a pogoda rozśpiewana.Zielono mi i spokojnie, zielono mi' wszystko gra
Pewnego dnia został sunięty mój temat nabijarkach postów (jestem anty nabijarkom), nie wnikałem czemu bo mi się nie chciało. Potem został usunięty jakiś mój post, też nie wiedziałem czemu. Dziś jedna z moderatorek usunela mój post ale tym razem musiałem sie dowiedziec czemu... teraz już wiem
Czytałem regulamin, sosje sie do niego, ale nie zawsze wiem dlaczego moje posty i mój jeden temat został usuniety.
I stąd moja prosba, jakby ktoś usuwał moje wypociny to chociaż napiszcie za co i po co, tak co by nie trzeba było ścigać takiej osoby i sie prosić o wytłumaczenie
_________________ "w naszych źrenicach jest za mało Boga, a droga jest prosta, czy jest kręta droga?"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum