Ale teraz zniknęła inna opcja, a mianowicie po najechaniu na zarejestrowanego użytkownika kursorem, nie wyświetla się, gdzie aktualnie dany user się znajduje. A ja tak lubię szpiegować
_________________ "Lord, help me be the person my dog thinks I am."
jeszcze przed chwilą wyświetlała mi się jedynie informacja, ile czasu user przebywa na forum
Sprawdziłam to: czas wyświetla się, jeśli user nie robi nic i przebywa na stronie głównej. Jeśli buszuje po którymś dziale, pisze posta albo przegląda PW odpowiednia informacja się pojawia.
A więc zamiast wyświetlania tego czasu, ładnie wyglądałoby np. 'Strona główna'.
a dla mnie to jest już czepianie się szczegółów, wiadomo, że jeśli user nic nie robi na forum to wyświetla się czas, po co to zmieniać? Tylko, by było ładniej? Szczerze, nie potrzebuje tej zmiany, by stwierdzić, że po niej będzie ładniej ;> Bardziej mnie nurtuje to zliczanie czasu, ale to już inna kwestia ;]
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Bardziej mnie nurtuje to zliczanie czasu, ale to już inna kwestia ;]
Mnie też. Myślałam, że to kwestia automatycznego logowania tudzież jego braku albo przesiadania się na innego kompa, ale moje teorie okazały się być szemrane, bo żadna się nie sprawdziła. Konia z rzędem temu, kto wyjaśni mi, na czym to polega ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum