i niektórych tematów też bo nie każdy się wszystkim interesuje ; ]
odznaczy się i spokój a nie milion tematów i połowa mnie nie obchodzi, ale wciąż zalegają ; p
_________________ I amwhoI am
ifyoudon't like itthen
fuck youbitch!!!!
Dziękujemy serdecznie panu adminowi za wysłuchanie naszych próśb i dodane bonusowo paru nowych gadżetów, ale przy okazji mógłby wyjaśnić ciemnej masie, do czego niektóre z nich służą. Mnie na przykład niezwykle nurtują te punkty HP, MP i EXP. Będziemy mogli się tłuc?
I po co nam opcje "FrEaK" i "I33st", skoro pisanie w ten sposób jest zabronione w regulaminie?
(Z wrażenia narobiłam literówek - pojawiające się pod postem "Ostatnio zmienione przez..." i ile razy po każdej edycji jest irytujące ;p)
Za to opcja ignorowania tematów mnie już cieszy, bo niezwykle przydatna.
_________________ (...) The tiny strings inside our genome, they own us, they control us, and they torture us. Do not reproduce, do not support them, bring them to an end. Stop the agony of concious life, eradicate life.
Zaraz dostanę oczopląsu ;P te bajery ze wskaźnikami widziałam już na innym forum, na którym siedziałam, ale tam do niczego się nie przydawały. Tu też pewnie się nie przydadzą
Domyślne czasówki? Kiepski pomysł. Następny kiepski pomysł to ten avatar u samej góry, strona się długo przez to ładuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum