Wysłany: 2007-07-24, 23:15 Drobne zmiany na forum Polecający: Ptaq
Jak pewnie wszyscy zauważyli coraz wiecej userów jest u nas. Postanowiłem dodać dział "Zdrowie, Moda i Uroda" nie ukrywam, że prawdopodobnie nie bedzie koniec zmian w najbliższym czasie.
Dodałem również w opisie działu Off-Topic informacje ze to nie dział do ogłoszeń, moze choć troche zmniejszy ostatnio nagminne pisanie tam reklam.
Sugestie/propozycje proszę pisać - choć na pewno nie wszystkie zostaną spełnione.
Dokładnie - to są pionierzy. To dzięki nim forum ruszyło i się rozkręciło, a nad zmianą grafiki faktycznie będzie trzeba popracować - by trochę świeżości wnieść.
również proponuję zmianę szaty graficznej na bardziej przejrzystą i może odejście od zielonego, ale połączenie szarości z bielą.
no chyba, że zieleń musi koniecznie zostać to ok ; p
_________________ I amwhoI am
ifyoudon't like itthen
fuck youbitch!!!!
Tutaj na forum jest krótko, ale generalnie nie lubię jak serwisy z których korzystam zmieniają wygląd.
ja też nie lubię, mi osobiście pasuje taka szata jaka jest i powiem nawet że trudno mi przywyknąć np do innych forów pod względem wyglądu i zazwyczaj wracam tutaj nacieszyć oczy : D
Jakaś mała zmiana w szacie graficznej mogłaby być, ale bez rewolucji i wywracania wszystkiego do góry nogami.
_________________ (...) The tiny strings inside our genome, they own us, they control us, and they torture us. Do not reproduce, do not support them, bring them to an end. Stop the agony of concious life, eradicate life.
Jak dla mnie jest w porządku, forum jest czytelne bez zbędnych dekoracji i innych udziwnień. Kolorystyka nie męczy działy zbudowane jak trzeba nie ma trudności w poruszaniu się. Tak naprawdę chodzi o atmosferę, forum może być zrobione po mistrzowsku, ale gdy zabraknie na nim ciekawych dyskusji, to nie pomoże nawet najbardziej wyszukany skin..
Ta jest przejrzysta, łatwo tu wszystko znaleźć. Mi wystarczył dzień, dwa, żeby się połapać w całym forum. Rewolucji nam nie trzeba ;]
ja też się orientuję, ale czasami zmiany są na lepsze a jeśli będzie zła to przecież można wrócić do starej szaty.
jeśli się nie próbuje to się nie wie ; p
_________________ I amwhoI am
ifyoudon't like itthen
fuck youbitch!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum