A takie zachowanie, jakie sprezentowaliście z Ahmedem w SB w momencie, w którym sama pojawiłam się na forum było najprostszą drogą do bana, jaką w życiu widziałam. Może z wyjatkiem masowego spamu w tematach
Ja znam prostsza. W regulaminie jest chyba zakaz stawiania ultimatum administratorowi.
_________________ I nie za szybko tylko powoli
szybko nie wolno bo lapa boli
A userowi moda. Tylko czemu ww mod, może za to usera ukarać, a user nie może się w tym momencie obronić, bo niby jak?
tak jak Sol napisala skopiowac i wyslac np do mnie badz do naszego glownego szefa
co do tych choinek to jak najbardziej popieram Ptaka na poczatku malo kto a pozniej wlasnie wychodzi taka choinka ze przechodzisz przez tamaty i mrygaja Ci jakies gify
Colorblind, no okey tu racja ale są jeszcze swiadkowie przykladowo PK ktory czesto siedzi na SB czy sis czy inni z ktorymi zawsze mozna na ten temat podyskutowac
Ps. chyba nie dostane warna ze tak ladnie na Ciebie powiedzialem :roll:
nie rozumiem. ja nie brałam udziału w kłótni. a jeżeli wymieniasz mnie i Ahmeda, powinnaś także wspomnieć o reszcie userów, którzy to byli w owym konflikcie z Ahmedem. ja
Cytat:
poprosiłam tylko, aby nie denerwować Ahmeda
, za co zostałam objechana. Nie chciałam prowokować kłótni więc zażartowałam, za co ponownie zostałam objechana, przez tą samą osobę, więc stwierdziłam, że dalsza rozmowa nie ma sensu, ale chyba mogłam wyrazić swoje zdanie o tym co tam zaszło? Zresztą nie uważam, że kasowanie naszych wypowiedzi w SB, przez panią Kurczol, o którą tu się rozchodzi, też było 'dorosłym' i 'odpowiedzialnym' jak przystało na moderatora posunięciem. Skoro pani moderator nie potrafi obiektywnie ocenić sytuacji, obraża innych userów, używa przekleństw, 'rozdaje' warny i bany nie do końca słusznie i również przyczynia się do prowokowania kłótni, to uważam, że nie zasługuje ona na miano moderatora. tyle.
Sol napisał/a:
poczekać na pojawienie się innej osoby z administracji
kogo masz na myśli? bo jeżeli innych modów, to nie jestem do końca pewna ich obiektywności.
Sol napisał/a:
Może. Wystarczy odpowiedni fragment SB wtedy zachować w ramach dowodu i na swoją obronę, i poczekać na pojawienie się innej osoby z administracji.
...
[ Dodano: 2008-08-27, 22:42 ]
Hegemon napisał/a:
Screena tez mozna podrobic przy odrobinie wysilku i talentu
a jeżeli po 1 nie umiem, po 2 z jakiegoś powodu nie mogę tego zrobić, to jak mam zachować dowód?
_________________ ...z sufitu płynie żel, wyżeluję Ciebie, Ty wyżeluj mnie...
Wysłany: 2008-08-27, 21:46
Polecający: baba jaga ;P
Twoj chlopak dostal pisemne ostrzezenie co do bana, nie potraktowal go powaznie, wrecz przeciwnie. Krotka pilka, prosta sprawa, ja nikogo nie obrazilam a juz na pewno nie Ciebie. Usuwam wiele rzeczy z Sb, ktore sa ponizej krytyki.
Pisałam: w momencie, w którym pojawiłam się na forum. Wtedy oboje pisaliście o Kurczolce, która PMS przechodzi i tym podobne uwagi.
ketoprom napisał/a:
Skoro pani moderator nie potrafi obiektywnie ocenić sytuacji, obraża innych userów, używa przekleństw, 'rozdaje' warny i bany nie do końca słusznie i również przyczynia się do prowokowania kłótni, to uważam, że nie zasługuje ona na miano moderatora.
Pani moderator też jest człowiekiem. Ahmed sam się prosił drażniąc ją i próbujac zaleźć za skórę. Jak widać, skutecznie. Skoro piszesz, że też przeklinała, to wierzę, bo sama nie raz widziałam, że niektórym modom się to zdarza w SB. Ale ani Kurczolka nie powinna od razu dawać bana, ani Ahmed i Ty nie powinniście po niej jeździć.
ketoprom napisał/a:
bo jeżeli innych modów, to nie jestem do końca pewna ich obiektywności.
Jeśli pokażesz im screena, na którym widać, że ktoś przeklina, to sprawa jest raczej oczywista. A jeśli nie jesteś pewna obiektywności moderatorów, to zawsze możesz zrezygnować z forum. Ciekawam tylko, czy znajdziesz gdzieć forum z idealnymi moderatorami.
Usuwam wiele rzeczy z Sb, ktore sa ponizej krytyki.
to ciekawe, bo w pewnym momencie, zaczęły znikać tylko wypowiedzi moje i Ahmeda, choć były na poziomie wypowiedzi innych userów.
Sol napisał/a:
oboje
Sol napisał/a:
Ahmed i Ty
pisał Ahmed nie zaprzeczam. jeżeli moje xD, zalicza się do wtórowania mu w tym, to przepraszam bardzo, mój błąd. nadal nie rozumiem dlaczego wymieniasz moją osobę. ja nie brałam udziału w kłótni.
Sol napisał/a:
Jeśli pokażesz im screena, na którym widać, że ktoś przeklina, to sprawa jest raczej oczywista.
nie mam możliwości robienia screenów.
Sol napisał/a:
A jeśli nie jesteś pewna obiektywności moderatorów, to zawsze możesz zrezygnować z forum. Ciekawam tylko, czy znajdziesz gdzieć forum z idealnymi moderatorami.
wybacz, źle się wyraziłam. miałam co innego na myśli.
i nie mówię, że wszyscy moderatorzy są źli.
po prostu po dzisiejszym zajściu wyciągnęłam takie wnioski o pani Kurczol i wyrażam moje zdanie na ten temat.
_________________ ...z sufitu płynie żel, wyżeluję Ciebie, Ty wyżeluj mnie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum