Ja po prośbie do admina - czy dałoby się coś zrobić z tą nieszczęsną opcją "szukaj"? Póki co nie spełnia ona w ogóle swojej funkcji i zwyczajnie jest nieprzydatna.
Nawet, jeśli wpisuje się dokładną nazwę tematu, np. "Czego teraz słuchasz?", wyświetla się milion tematów, jeszcze więcej postów, tylko nie ten, który jest poszukiwany ^^
Nie dziwota więc, że tematy na forum się mnożą i dublują, bo nawet dobre chęci użytkowników do poszukiwań niewiele tu pomagają.
Dałoby się coś z tym zrobić?
(chyba, że to ja jestem cieć i nie potrafię jej obsłużyć, ale nie podejrzewam, bo nie tylko ja się na to uskarżam)
A mnie najbardziej śmieszy że zawsze modzi krzyczą żeby używać tej mało aktywnej obcjii
ta Twoja opinia pokazuje jak 'często' bywasz na naszym forum, gdybyś zaglądała częściej zauważyłabyś, że zwracano takową uwagę, gdy jeszcze funkcja działała, a przez ostatni okres żadnych 'krzyków' nie było ^^
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'A w kominie szurum burum, a na polu wiatr do wtóru, a na chmurze bal do rana, a pogoda rozśpiewana.Zielono mi i spokojnie, zielono mi' wszystko gra
szukajka nie działa faktycznie,założyłam parę tematów uprzednio szukając w tej niby-szukajce tematów podobnych,a nie znajdując zakładałam.efektem było wylądowanie ich w koszu.jej
_________________ człowiekiem jestem i nic co słodkie nie jest mi obce
Da się niby przez Google przeszukiwać, w szukaniu zaawansowanym wpisać "forumnasze.net" w domenie, ale nie jest to doskonała opcja, bo nie ma możliwości ograniczenia przeszukiwania do określonego działu, albo do tytułów itp.
Jednak czasem można spróbować, bo ostatnio raz uniknąłem dzięki Googlarce założenia zdublowanego tematu.
_________________ (...) The tiny strings inside our genome, they own us, they control us, and they torture us. Do not reproduce, do not support them, bring them to an end. Stop the agony of concious life, eradicate life.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum