Oj będzie kolejny problem, bo jeśli tydzień później będę słuchał tego samego utworu to mam dać taki sam opis jego? A może co powoduje, że się nim smucę/raduję i jakie uczucia wtedy we mnie wzbudza? ;>
dokładnie
Uczepiliscie sie tego tematu a jak dla mnie on jest w porządku bo nie jest nabijaniem postów skoro jest limit, a dziki niemu tez czasem skusze sie posłuchac czegos nowego i bez sensu jest dla mnie opisywanie kazdego utworu bo i tak wiekszosc nie bedzie sie do tego stosowac i bedziemy usuwac mase postow dziennie : )
mi to zwisa, czy coś jest w mass czy nie. co to za różnica x] nie interesuje mnie, czy ktoś nabija posty, czy nie, bo to też mi wisi. macie problemy... ^^
_________________ Jestem zboczona, a ty mężczyzno, podgatunku, nie wmówisz mi, że to nienormalne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum