ja tez dostałem kiedys pare ciekawych uwag, mało co pamietam, ale jedna owszem
"Kamil N.... chodzi pod karton palic papierosy"- nikt nie wie o co chodzi mu z tym kartonem powinno byc raczej pod kasztan
i jesczez jedna
"Kamil N.... je kanapki na lekcji. Po skonsumowaniu wkłada woreczki do dziennika"
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
"Podawanie wysokości pensji w wartości brutto, jest jak podawanie długości członka razem z kręgosłupem."
U mnie to dziś nasz fizyk wpisał mojej koleżance uwagę: "Ciągle patrzy się na Łukasza zamiast na mnie. Jestem zazdrosny." Albo ja kiedyś dostałam uwagę od facetki z polskiego: "Uczennica terroryzyje całą klasę." Chyba trochę to wyolbrzymiła
_________________ Jeżeli coś cię boli:
*dobra wiadomość- żyjesz,
*zła wiadomość- ten ból czujesz wyłącznie ty...
dzizasssssss... o mal sie nie popłakałam...
uwaga, króra dostała moja koleżanka "Bije kolege piórnikiem na lekcji"
W liceum za to byłam jedyna osoba, która miala uwage w dzienniku, po treści "notorycznie je na lekcji i nie slucha poleceń nauczyciela"
Śmieszne te wasze uwagi
A u mnie nic ciekawego się nie dzieje ;p
No oprócz tego co Sylwek(malutka) napisała ;p
_________________ Po każdym dniu trzeba postawić kropkę, odwrócić kartę i zaczynać na nowo.
Miłość zaczyna się wtedy, kiedy szczęście drugiej osoby staje się ważniejsze niż twoje.
I See You In My Dreams ;*
ja kiedyś z kumplem na biologi dostaliśmy uwagi treści: iksinski i igrecki lezą na parapecie i na pytanie "co wy robicie" odpowiadzieli: "fotosyntezujemy"
_________________ zrób komuś niezły żart! umrze z przerażenia
www.prorocznia.pl
Mało mam uwag bo najczęściej nam punkty ujemne wpisują ale pamiętam że kiedyś w podstawówce jeszcze miałam takie uwagi: " kopie kolege na lekcji", "straszy kolegę że ukuje go szpilką", "bije kolegę grubą okładką z zeszytu po twarzy" ( to nie było po twarzy tylko po głowie, a ja go kopałam bo mnie zdenerwował, a to ze szpilką to szkoda gadać)
o matko, popłakałam się ze śmiechu czytając to wszystko <hahaha>
Swietny pomysl na temat;-) Ja sama niestety nie przypominam sobie żadnych śmiesznych uwag ;-))
bo pewnie nie dostawałaś.
ja pamiętam jak dostałem w czwartej klasie uwagę: "Sikał na kolegę w ubikacji". nasikałem niechcąco na niego. no i skonfidentował i uwaga. a jak pokazałem tacie to się roześmiał.
a mój kolega: "Podrywa i całuje koleżankę na lekcji polskiego".
[ Dodano: 2008-11-08, 11:12 ]
dzieje, oj dzieje się dużo w naszej klasie.
w mojej klasie kiedyś były ciekawe uwagi xDD.
Uczeń biega po klasie z gołą klatką piersiową, na uwagi nauczyciela krzyczy, że jest gorąco jak w dupie u murzyna.
Uczeń gwałci krzesło na lekcji fizyki.
Uczeń udaje starego kotleta
a ja dostałam kiedyś uwagę, o treści: Uczennica biega na lekcji wfu i uczennica rysuje na lekcji plastyki
XDD. ciekawe ;d.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum