Świetna zabawa. Sam bawie sie w to moze 3lata i dalej mi nie przeszło. Jak to powiedziała kiedyś moja matka "jak się połamiesz to żebyś do mnie nie przychodził" teraz to zaakceptowała i sama czesto ogląda jak wywijam
_________________ WE ARE THE BEST SO FUCK THE REST
Ja jeżdżę!!
Spis tricków które umiem/ucze się:
Kickflip (90%)
Heelflip (30%)
Rock to fakie, Rock & roll
Nose stall
Shove it na nollie, fakie i normalnie
Boardslide
fs Ollie 180
Fakie fs 180
Primo
Manual
Heh...
Zajebista sprawa... sam jeżdże ponad 5 lat ... może nie jeżdże na tyle dobrze, ale mam swój arsenał trików, które mi wychodzą idealnie i pracuje nad jeszcze leprzą techniką.
YotoshaPowraca nie o to chodzi ile umiesz ale o to, że jarasz się tym! ja nie bede tu wymieniał co umiem bo to nie ma znaczenia... jest dużo i dużo poszło w zapomnienie, ale to kwestia kilku lub kilkudziesięciu prób i wyjdzie
w desce najberdziej co lubie to hmm..... ku*wa ciężko na to pytanie odpowiedzieć.. poprosto KOCHAM TO!! to największa sprawa w jaką się wkręciłem w życiu. gdyby mi kiedys jakaś dziewczyna powiedziała "albo deska, albo ja.."......... dziewczyna nie ma szans
Ja sam nie jezdze na desce, kiedys probowalem ale stwierdzilem ze jak mi ollie nie wychodzilo to juz olalem to. Moj brat jezdzi na desce i to wyjebiscie. Ale mial juz przez deske kilka razy zlamana noge i to jest najgorsze. 3 lata temu juz tak zlamal kostke ze dal sobie spokoj, ale teraz po tych 3 latach zaczal znowu jezdzic i to o wiele lepiej niz wczesniej. NIestety teraz sobie zwichnal kostke i na jakis czas dopoki nie przestanie go bolec musi przestac jezdzic
_________________ CAPOEIRA to nie tylko walka,
To także zabawa,
Miłość,
Gra o życie,
Więc kochaj Ją,
Nie patrząc jaka jest,
A Ona zawsze
Będzie przy Tobie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum