Wysłany: 2005-11-24, 17:49 Deskorolka Polecający: Dzięki wyszukiwarce Google
Witam!!! Ja jeżdże na desce coś okolo 2 lat, umiem może nie dużo ale to co chcialem kiedyś... A czy na tym forum jest ktoś kto jeździ na desce?? A nawet jak nie to piszcie co sądzicie o desce, ludziach ktorzy jeżdżą itp.
pozdro
skate or die bijaczzzzzzzzzzzzzzzzzzz
jezdzilem 1,5 roku, nie ma nic lepszego w lecie niz p************ na desce
nastepnym razem bedzie ostrzezenie / Kurczol
_________________ nie w głowach nam psoty ani żarty, to nie my uczęszczamy na party, to nie my stosujemy używki, nie czyste zagrywki, nie mamy pojęcia co wkłada sie do fifki...
Wysłany: 2006-03-11, 21:06
No kiedys sie jezdzilo hehe, jak mialem 15-17 lat
_________________ "I got dre in the back, ridin on 22's
Bitches screamin 'let me ride', it must be the shoes
Red and black g6's, red dot on the glock
I'm goin 3x platinum dawg how do I stop?
I'm hot!"
Jezdzilem z rok-dwa temu, ale niestety odpuscilem. Teraz zaluje, ale planuje do tego wrocic
_________________ I wtem rozległ się beep i z głębi cyfrowego piekła zapełnionego NULLami poczeły się wyłaniać tajemnicze znaki ASCII które zaczeły się układać w tego posta.....
Jako gówniarz, pod wpływem THPS, lubiłem jeżdzić na desce, najlepiej wychodziły mi obroty stojąc na tylnych kółkach(czyli nic). Potem się rozpędzałem i chciałem przeskoczyć większy kamyk, kółko zahaczyło, a ja jak długi ryjem o beton, potem przestałem. Obecnie już do tego nie wrócę - brak warunków fizycznych hehe.
A co do ludzi jeżdżących na desce - podziwiam ich za wytrwałość. No i lubię oglądać"przy okazji"popisy mistrzów, kiedyś miałem sporo przejazdów Muski, ale takim np. Hawkiem się brzydziłem - kozaczył jak tylko mógł zamiast jeździć jak na hardcora przystało.
_________________ Kim Ty jesteś, że tak Cię nienawidzę?
Wysłany: 2007-06-16, 09:23
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
A ja jestem taki zdolny, ze na desce potrafie jezdzic. Tylko jezdzic, bez trickow swoja droga... nie bylem na desce od dwoch lat i raczej juz nie powroce (do nauki ;P) ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum