No! w koncu mamy pewny medal nie wiadomo jaki czy złoty czy srebrny, ale liczy sie to, ze medal będzie czytajcie to: http://pekin.wp.pl/kat,10...,wiadomosc.html i mam drugą swietną wiadomosc do finału awansowali nasi wioslarze. Polska czwórka podwójna wygrała swój bieg finałowy i mozna liczyc, ze w tej konkurencji tez zdobędziemy medal
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
"Podawanie wysokości pensji w wartości brutto, jest jak podawanie długości członka razem z kręgosłupem."
Ostatnio zmieniony przez kanarinho18 2008-08-15, 11:17, w całości zmieniany 1 raz
Swoją drogą, widzialem wywiad z Tomaszem Majewskim. Fajny koleś, traktuje zwycięstwo i medal z lekceważeniem godnym prawdziwego "kozaka". ^^' Jak jakiśtam nieznaczący przystanek w karierze. Realista, no.
_________________ Summoning his cosmic powers
And glowing slightly from his toes
His psychic emanations flowed...
Majewski zasłuzył na ten medal, zawsze na wielkich imprezach miał pecha. Rzucał bardzo daleko, ale wypadał z koła, teraz szczescie sie usmiechnęło plus to, ze był swietnie przygotowany. Nadeszła jego chwila. i z tego trzeba sie cieszyc, w koncu tych chwil jest bardzo mało
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
"Podawanie wysokości pensji w wartości brutto, jest jak podawanie długości członka razem z kręgosłupem."
Fantastyczny finał facetów na 100m. Zgodnie z oczekiwaniami większości (moimi też ;p) Usain Bolt pierwszy. I nowy rekord świata - 9,69 s, choć z luzem mógłby zejść poniżej tego.
Dalej mogę już igrzysk nie oglądać ;]
A na pogorszenie nastrojów porazka naszych z Brazylią w siatkówkę. No ale to bybło raczej pewne. 0:3.
Ale pierwszego seta grali pięknie, miałam nadzieję, że go wygrają. No cóż, zabrakło im trochę szczęścia. Myślę, że ta porażka początkowa zaważyła później na całym meczu - Brazylia grała coraz pewniej, a my z coraz większą ilością błędów. Za to Ignaczak się popisał, nie można mu tego odmówić.
Co do dzisiejszej siatkówki w wykonaniu naszych Panów to nie grali oni źle, włożyli w to całe swoje siły aczkolwiek nie wyszło im i odnieśli porażke. Popełnili kilka błędów, ale nie były to jakieś wielkie błędy, ale jednak błąd to błąd. Ale miejmy nadzieję, że w kolejnych rozgrywkach pójdzie im o wiele lepiej.
_________________ En la vida como en cada paso de baile es importante
Złoto w wioślarstwie- czwórki podwójne (Polacy wręcz zdeklasowali rywali o długość łodzi)
Srebro w wioślarstwie - czwórki pojedyncze
Brąz w zapasach - Agnieszka Wieszczek pokonała reprezentantkę Hiszpanii 3:1
<tańczy>
A dzisiaj jeszcze szansa na medal w podnoszeniu ciężarów ^^
No i Ziółkowski będzie młotem rzucał...
_________________ Summoning his cosmic powers
And glowing slightly from his toes
His psychic emanations flowed...
a ja chce żebyśmy mieli chociaż srebro ( bo nikłe sa szanse na pokonanie Brazylii ) w siatkówke. Na tym mi najbardziej zależy i będę kibicować moim miskom kolorowym ^^
_________________ musisz uwierzyć w siebie bo wiara czyni cuda....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum