• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

***ArChi***  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2008-08-11, 12:30   Igrzyska Olimpijskie

Aż dziw że minął już 3 dzień IO a nie ma tego tematu :)

piszcie o wszystkim co na IO sie dzieje z Polska ekipą co z innymi reprezentacjami itp

Jak do tej pory o Polakach nie ma co za duzo pisac bo w dotychczasowych dyscyplinach nie pokazali zbyt za wiele choc w sportach drużynowych jak i nasi siatkarze tak i pilkarze reczni pokazali ze beda walczyc o medale :)

dzis mecz siatkarek z takich wazniejszych wydarzen dnia z Chinami :)

BabciaKartoflanka  

Wysłany: 2008-08-11, 20:19   
   Polecający: Google ;p

***ArChi*** napisał/a:
piszcie o wszystkim co na IO sie dzieje z Polska ekipą co z innymi reprezentacjami itp

***ArChi*** napisał/a:
Jak do tej pory o Polakach nie ma co za duzo pisac

wiec po co pisac ?? ^^

jedyna nadzieje pokrywam w siatkarzach, ale grupa do ktorej trafili, krotko mowiac to grupa smeirci, ale jesli nasi sa w dobrej formie, to wierze, ze uda sie im dojsc do dalszych rozgrywek ;]

Plastik NIE jest fantastik.

dj RKNZ 

Wysłany: 2008-08-11, 21:45   

***ArChi*** napisał/a:
Aż dziw że minął już 3 dzień IO a nie ma tego tematu

Jest:
http://www.forumnasze.net...ska-vt13142.htm
tylko ma nazwę odpowiedniejszą.

kanarinho18  

Ostrzeżeń:
 2/3/5

Wysłany: 2008-08-11, 22:31   
   Polecający: Paulinaaa

BabciaKartoflanka napisał/a:
jedyna nadzieje pokrywam w siatkarzach, ale grupa do ktorej trafili, krotko mowiac to grupa smeirci, ale jesli nasi sa w dobrej formie, to wierze, ze uda sie im dojsc do dalszych rozgrywek ;]
wychodzą 4 zespoły, a wiec jest git. Egipt jest łatwiejszym przeciwnikiem niz Niemcy. Ja pokrywam swoje nadzieje w szczypiornistach. Mają siwetną forme. Na reszte nie ma co liczyc, chyba, ze będą jakies duze niespodzianki

"Podawanie wysokości pensji w wartości brutto, jest jak podawanie długości członka razem z kręgosłupem."

BabciaKartoflanka  

Wysłany: 2008-08-12, 19:59   

kanarinho18 napisał/a:
wychodzą 4 zespoły, a wiec jest git. Egipt jest łatwiejszym przeciwnikiem niz Niemcy.

no Egipt i Niemcy - pokonani, tak jak myslałam poradzili sobie niezle ;] teraz Serbia. Serbia przegrała mecze z Rosja i Brazylia, wiec jesli sie nie podniosa to bd szansa zeby z nimi tez wygrac ;] Co do Brazyli i Rosji no to mysle, ze mamy marne szanse na wygrana, ale wszytko jest mozliwe ;] a na pewno z Rosja jakies szanse na wygrana sa, chocby dlatego, ze Polacy bd chcieli sie odegrac ;] a co do szypiornistow ;] wygrany mecz z Chinami, nieszczesliwa przegrana z Hiszpanami - szkoda ;] ale to jescze nie koniec, wiec szanse jak najbardziej sa ;]

kanarinho18  

Ostrzeżeń:
 2/3/5

Wysłany: 2008-08-12, 22:28   

a co do szypiornistow ;] wygrany mecz z Chinami, nieszczesliwa przegrana z Hiszpanami - szkoda ;] ale to jescze nie koniec, wiec szanse jak najbardziej sa ;]
ten mecz to jeden wielki układ(Polska - Hiszpania) ale mysle, ze po tej porazce Polacy podejdą do tego turnieju bardziej zmobilizowani, mysle, ze o to chodzi naszemu trenerowi Bogdanowi Wenta.

"Podawanie wysokości pensji w wartości brutto, jest jak podawanie długości członka razem z kręgosłupem."

Bartek4 

Wysłany: 2008-08-13, 08:24   
   Polecający: Google

USA jest niesamowita ze swoim pływakiem Michaelem Phelpsem, który bije cały czas rekordy i wygrywa. A my zdobędziemy tylko w medale. Bronzowy medal za naszą czwórkę kajakarzy i srebrny medal dla Moniki Pyrek, a dziś mamy mecz siatkówi kobiet z Japonią.

BabciaKartoflanka  

Wysłany: 2008-08-13, 09:00   

kanarinho18 napisał/a:
ten mecz to jeden wielki układ(Polska - Hiszpania) ale mysle, ze po tej porazce Polacy podejdą do tego turnieju bardziej zmobilizowani, mysle, ze o to chodzi naszemu trenerowi Bogdanowi Wenta.

po tymmeczu na pewno bd chcieli pokazac, ze sa dobrzy i stac ich na wygrana ;] i ze wygrana powinna nalezec do nich, chociaz oisobiscie nie wiem o co chodziło z tym układem, bo nie czytałam o tym, ale sie doszkole i poczytam ;p

Kokodzamb0 napisał/a:
USA jest niesamowita ze swoim pływakiem Michaelem Phelpsem, który bije cały czas rekordy i wygrywa

nie tlyko on, bo wczoraj sztafeta pływacka popłyneła bardzo dobrze ;] byli pierowsi ;] bardzo rozczarowała mnie nasza sztafeta, ktora dopłyneła na ostanim miejscu ;/

***ArChi***  

Wysłany: 2008-08-13, 11:50   

dj RKNZ napisał/a:
Jest:
http://www.forumnasze.net...ska-vt13142.htm
tylko ma nazwę odpowiedniejszą.

z tego co tam czytam to macie tam calkiem inny temat zwiazany z IO:)

juz gdzies pisalem ze dzieki temu beda mieli teoretycznie slabszych rywali w 1/4 bo napewno nie zmierza sie z Brazylia czy Rosja :) a awans praktycznie maja juz zapewniony :)

bardzo rozczarowała mnie nasza sztafeta, ktora dopłyneła na ostanim miejscu ;/

nigdy nie byla super na tym dystansie :) a tym bardziej w takim skladzie :)

co do Phelpsa no to nic tylko pozazroscic takiego reprezentanta :) jak zdabedzie 8 zlotych medali to nic tylko czapki z glow :)

a dzisiaj znow kolejny dzien bez medali :) jeden plus ze nasze osady czy to w kajakarstwie czy w wioslarstwie czy w badmintonie sa etapowe i tam Polacy awansuja z jednej rundy do drugiej :)

kanarinho18  

Ostrzeżeń:
 2/3/5

Wysłany: 2008-08-13, 12:54   

Cytat:
juz gdzies pisalem ze dzieki temu beda mieli teoretycznie slabszych rywali w 1/4 bo napewno nie zmierza sie z Brazylia czy Rosja a awans praktycznie maja juz zapewniony
no i to jest duzy pozytyw, najgorszych rywali mamy włąsnie w swojej grupie, a awans juz mamy zapewniony, czyli jest dobrze. Jesli chodzi o szczypiornistów i układ o którym wspomniałem to tutaj macie link http://pekin.wp.pl/kat,10...,wiadomosc.html Poczytajcie i ocencie, czy to jest naprawde jakis układ, czy motywacja ze strony naszego trenera.

BabciaKartoflanka  

Wysłany: 2008-08-13, 14:05   

***ArChi*** napisał/a:
juz gdzies pisalem ze dzieki temu beda mieli teoretycznie slabszych rywali w 1/4 bo napewno nie zmierza sie z Brazylia czy Rosja a awans praktycznie maja juz zapewniony

tak , ale moga zagrac z Amerykanami, ktorzy co by tutaj duzo nie mowic sa w bardzo dobrej formie ;] o czym mowi sam fakt pokonania Brazyli w LS ;]

***ArChi*** napisał/a:
nigdy nie byla super na tym dystansie a tym bardziej w takim skladzie

no gdyby w składzie mieli Korzeniowskiego, to tez by duzo nie osiagneli ;]

a propo Igrzysk, słyszeliscie o nieszczesliwym wypadku Wegra , ktory doznał dosc brzydkiego złamania reki przy wyrzucaniu sztangli (?? nie wiem czy to sie tak fachowo nazywa) jak zobaczyłam zdjecia na onecie, to po prostu zaniemiałam , cos starsznego ...

Ostatnio zmieniony przez BabciaKartoflanka 2008-08-13, 14:18, w całości zmieniany 1 raz  

Psycho Krusher  

Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2008-08-13, 14:16   

a propo Igrzysk, słyszeliscie o nieszczesliwym wypadku Wegra , ktory doznał dosc brzydkiego złamania reki przy wyrzucaniu sztangli (?? nie wiem czy to sie tak fachowo nazywa) jak zobaczyłam zdjecia na onecie, to poprostu zaniemiałam , cos starsznego ...

Zdjęcia to nic: http://www.youtube.com/watch?v=o-SbdmcZim8

Uwaga, bolesne, nawet do oglądania. Ręka to małe piwo, on sobie chyba cały bark wybił.

Tró
Ostatnio zmieniony przez Psycho Krusher 2008-08-13, 14:17, w całości zmieniany 1 raz  

***ArChi***  

Wysłany: 2008-08-13, 14:27   

BabciaKartoflanka, no fakt mozna trafic na USA ale rowniez na Wlochow czy Bulgarow ktorzy juz nie sa tacy mocni :) a ja wierze ze Polacy w grupie nie zajma 4 miejsca i nie beda musieli walczyc z najsilniejszymi z drugiej grupy :)

kanarinho18, no i moze jakies uklady sa, ale gdyby utrzymali dobry wynik bodajże roznica 5 bramek to by wygrali i by sie nie mowilo o żadnych układach :) trzeba dobrze grac do konca i wtedy bedzie dobrze :)

WoszeQ  

Wysłany: 2008-08-13, 14:42   

Najlepiej spisuje się polska siatkówka chyba ... Jak widać,rozłożyli Niemcy i Egipt do 0 !!

Tak dalej ;)

Ale pływacy !? Dali ciała ;)

BabciaKartoflanka  

Wysłany: 2008-08-13, 19:03   

***ArChi*** napisał/a:
a ja wierze ze Polacy w grupie nie zajma 4 miejsca i nie beda musieli walczyc z najsilniejszymi z drugiej grupy

modlmy sie o to i trzymajmy kciuki ;) ;p
WoszeQ napisał/a:
Najlepiej spisuje się polska siatkówka chyba ... Jak widać,rozłożyli Niemcy i Egipt do 0 !!

taa, ale Niemcy i Egipt, były to druzyny, ktore nie trudno jest pokonac ;] gorzej bd z Serbia, Rosja i Brazylia ;] ale dobrze, ze znalazły sie takie troche mniej silniejsze druzyny, ktore mozna było pokonac ;]

Odpowiedz do tematu