Uwielbiam piłkę norzna , a tak pozatym to lubie takrze Szahy bo jest to gra logiczna i tszeba wiele sie namyslec rzeby wygrać i powiem wam rze mi to bardzo dobrze wyhodzi!!
Czensto jezdzilem na zawody i zdobywalem nagrody np w szkolnych zawodach zdobylem 5 miejsce pokonujac Wojtka z czeciej B
Ahhh ja to uwielbiam siatkówke, siatkowke i tak można by bez końca... Gdy byłam w gimnazjum trenowalam ją, jeździłam na zawody. Nistety, gdy poszłam do liceum wszystko sie zmieniło, brak czasu. Teraz to tylko na wf, ale to nie jest to samo niestety. Stałam na pozycji jako rozgrywająca ;] uwielbiam to do dziś
_________________ Prawdziwy przyjaciel nawet nie widząc Cię wie, że jest Ci źle ...
No ja najbardziej lubię siatkówkę ze sportów ogólnych. Poza tym latem windsurfing a zimą snowboard. Jeśli można to uznać za sport to jeszcze jazda na quadzie.
_________________ Monstrualny krach Rah nieprzewidywalny....
Będę miał co chcę, nową szansą na to nowy dzień..
bieganie, uwielbiam ten moment kiedy juz juz wydaje sie ze nie ma sily na wiecej, ale biegnie sie dalej
nie moge sie doczekac kiedy kostka po skreceniu dojdzzie do siebie... ah...
_________________ yeah, I do like open windows
Go forth on your path, as it exists only through your walking.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum