no tak... niektórzy naprawde przesadzają z "kibicowaniem". ja jestem aktywnym kibicem, chodzę na mecze bardzo często, jestem w fan-klubie i nasze grono jest naprawde kulturalne.
Jesli chodzi o np. takie większe spotkania to kibiców mamy najlepszych na swiecie, równac sie z nami mogą tylko Brazylijczycy.
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
"Podawanie wysokości pensji w wartości brutto, jest jak podawanie długości członka razem z kręgosłupem."
Owszem, kibiców mamy fajnych, ale tylko tych co na siatkówce są. No i na skokach. W kopaną jak reprezentacja gra, to jeszcze ujdzie, ale psuje się atmosfera(np. wyzwiska lecą), jak zaczynamy przegrywać. Czyli często. W innych sportach jakoś tak nie jest.
_________________ When it's time to party, We will PARTY HARD!
jestem Deviantem...
To nie jest polski defetyzm, tylko wyjaśnienie. Zawodnicy zawodzą to niech przynajmniej kibice się wykażą, niech Polacy będą w czymś związanym ze sportem najlepsi. Przecież sport jest najważniejszy.
_________________ Unless I'm wrong, which, you know, I'm not...
człowiek honoru napisał/a:
ja nawet jak dobije do 600postów odczekam kolejny miesiąc i dopiero wtedy bede starałs ie o niebieskosc.
dj RKNZ, w niektórzych dziedzinach sportu Polska jest potęgą, ale kibiców związanych z tymi sportami jest bardzo mało. jesli chodzi o sporty bardziej popularne kibiców mamy swietnych.Alucard,prawie masz rację w kopanej jesli są wyniki są kibice, a jesli nie ma wyników nie ma równiez kibiców, ale tacy kibice to nie są kibice to są "picnic fani".
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
"Podawanie wysokości pensji w wartości brutto, jest jak podawanie długości członka razem z kręgosłupem."
no wiadomo.... od lat krążą takie stereotypy "kibic zły, kibiców trzeba wytępic" ten cały zamęt rozsiali pseudo-idioci którzy przychodzą na mecz z jednym celem-rozwalic komus nos. Popatrz na normalnych kibiców co przyszli pokibicowac i pospiewac w młynie to nie są zadni pseudo-durnie tylko jest to grupka zgranych chłopaków, którzy wiedzą po co tutaj są. Wiem cos o tym bo regularnie uczęszczam na mecze i wspieram swoich przyjaciół dopingując razem z nimi.
Wysłany: 2008-07-29, 10:27
Ja swoim nosa bym nigdy nie rozwalił bo jestem patriotą i Polska (polacy) dla mnie to rzecz święta. Ale jak mi jakiś Niemiec powie, że Artur Boruc jest suck, to po dziesięciu minutach jest mu bardzo przykro i zaczyna przepraszać. Już jeden taki cwaniak był pod Lidlem, ale skubany szybko uciekał więc nie dogoniliśmy.
Cytat:
Polacy-kibicie z reguly to DEBILE i psychole;)
Polacy jak wygrywają to mają morale na 150% i nikomu krzywdy nie zrobią.
Jak przegrywają to radzę nie zaczepiać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum