Uprawiacie jakieś sporty ekstremalne? Ja bardzo chciałbym nauczyć się czegoś nowego. Zastanawiam się nad paralotniarstwem, ale to chyba dosyć droga zabawa Chociaż znalazłem fajny konkurs na stronce http://www.strong.pl/#ctx=home,contest,rules i nagrodą jest kurs paralotniarski na Słowacji. Fajnie byłoby wygrać...
A co wy myślicie o tym sporcie?
hehe no wyjście na uczelnie daje dużą dawkę adrenaliny. Szczególnie teraz - w czasie sesji Ale ja wole mniej drastyczne sporty ekstremalne i chyba jednak zostanę przy pomyśle z paralotnią. Tylko ta kasa trochę trzeba wydać na ten kurs, a ja nie mam aktualnie za dużo funduszy i wygląda na to, że będę zmuszony wygrać ten konkurs
Wysłany: 2007-07-05, 12:39
Ja ostatnio myślałem nad base jumping-iem,ale w Polsce nie ma chyba za dużo obiektów nadajacych się do tego,a po drugie ten sport do najtańszych nie należy. Po za tym jak Cie złapia na tym że skaczesz z jakiś budynków można trafić do wiezienia
_________________ ...I want to be as free as the spirits of those who left..
Przez miesiąc jak byłem w Krakowie to chodziłem na "ścianke" ,fajnie było ale się odpisalem bo musialem wracac ,no i ze wspinaczka mialem tez cos w spolnego na harcerstwie ,instruktor mowil ze mi wychodzi ,i jako jeden z niewielu się nie bałem ,najgorszy jest początek
Muszę się przyznać, że mam ostatnio świra na punkcie kite surfingu. Trochę droga zabawa, ale kręci mnie jak mało co . W tym roku niestety nie zacznę, ale prawdopodobnie zadowolę się jego zimową odmianą jaką jest snow kite. Polecam : )
_________________ Wszyscy jesteśmy braćmi... no oprócz pielęniarek, bo one są siostrami : )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum