Wysłany: 2008-03-16, 20:49
Może i tak... ale po ostatnich zawodach miałem dziurę w palcu u nogi. Tam gdzie styka się początek paznokcia z resztą palca. Teraz mam ogromny strupek...
Wysłany: 2008-05-21, 17:52
Polecający: Znalazłem w wyszukiwarce
Ja trenuje ogólne chińskie sztuki walki stosowane do samoobrony przede wszystkim... trenuje już to 2 lata dla siebie nie chodze na żadne zawody tylko żeby móc się uchronić itp.
_________________ "Talent polega na połączeniu siły twórczej ze zdolnością wykonawczą."
"Parkour, Présente la discipline et ses mouvements principaux."
Jakieś dziesięć lat temu zaczęłam chodzić na judo, ale ze względu na dużą wadę wzroku musiałam przestać. Bardzo tego żałuję, sztuki walki to swietna sprawa, mój tata też trenował jako młody chłopak judo. Do dzisiaj bardzo lubię oglądać zarówno turnieje, jak i filmy, w których występują sztuki walki.
_________________ Jestem bibliotekarzem i nic, co napisane, nie jest mi obce
Wysłany: 2008-07-03, 18:48
Boks. Pięć lat boks wagi piórkowej.
Mam cudownego trenera, któremu nie zależy na zmieżdżeniu przeciwnika, ale na odpowiednim rozegraniu walki. Wkłada w to dużo serca, jest już bardzo stary, ale tyle w nim mądrości, dużo mu zawdzięczam...
Jak na razie dobrze mi idzie.
Ja karate przed dwa lata ale do czarnego pasa mi jeszcze brakuje. Mój trener jest spoko ale troche za młody tzn. jest o 8 lat ode mnie starszy a tam chodza dziecwzyny o chłopaki w moim wieku to troche sie w nim podkochują a on sie robi czerwony na ich widok ale trenuje super . Mam brązowy pas czyli po brązowym jest czarny, ale jeszcze mi brakuje więc musze sie jeszcze troche uczyć. Zachęcam do karate ponieważ jest to naprawde przydatne przynajmniej w aktorstwie
_________________ Aktorstwo i karate, to jest to!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum