• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

ruki  

Wysłany: 2008-07-11, 15:29   

ja uwielbiam sztuki walki
mam zamiar trenowac kendo i tequondo (nie wiem czy dobrze napisalam)
a najchetniej wszystkiego bym sie chciała nauczyć :rotfl:

paauliska  

Wysłany: 2008-07-31, 11:23   

Ja wogóle bardzo szybko zaczełam Mój tata trenował od kiedy był nastolatkiem chciał miec syna ale ja byłam pierwsza córką i mam siostre wiec na syna sie nie doczekał. Wiec czemu nie zarazic mnie :) juz jak miałam 3 latka tata mnie zazcał zarazac :) i jestem mu za to wdzieczna bo takie małe dzieci sie najszybciej rozciagaja i to czego sie nauczyłam nie zapomniałam nawet po kilku latach przerwy na zabawe lalkami. jak byłam starsza u nas otworzyli klub tang soo do poszłam z tata i siostra i sie zapisałysmy obie ale moja siostra zawsze była mniej wytrzymała nie radziła sobie i zrezygnowała a ja na nowo sie zakochałam w karate. Cwiczę tang soo do i w domu tata uczy mnie także czesciowo innych walk bo on trenował najrózniejsze sztuki. Jak narazie musiałam przerwac treningi w klubie bo klub przeniesli do mista do ktorego nie mam jak dojezdzac i jestem aktualnie w ciazy ale napewno do tego powroce zwłaszcza ze spodziewam sie synka
a to moje osiagniecia:( po roku trenowania w klubie)
2 miejsce w zawodach powiatowych w walkach
1 miejsce w układach
2 miejsce w układach na zawodach ogólnopolskich w brodnicy
3 miejsce w walkach na zawodach ogólnopolskich w brodnicy
3 miejsce w układach na europejskich zawodach w Belgi ( byłam tam najmłodsza miałam 16 lat a przeciwniczki 28 30 31 i w góre i były troche bardziej doswiadczone no ale dałam rade choc mogło byc lepiej
2 miejsce w walkach na zawodach europejskich w belgi

narazie to wszytko planowałam wyjazd do szwecji no ale ze wzgledu na przerwe sie nie udało ale zamierzam powrocic z pompa i pokazac na co mnie stac

Colorblind  

Wysłany: 2008-08-01, 01:57   

Zawsze chciałam trenować kung fu, tyle, że skończyło się na chceniu tylko. Mój brat za to trenuje karate, czasami chodzę na pokazy najlepszych karateków - i muszę przyznać, że takowe pokazy są całkiem interesujące i przyjemne dla oka ;]

'A w kominie szurum burum, a na polu wiatr do wtóru, a na chmurze bal do rana, a pogoda rozśpiewana. Zielono mi i spokojnie, zielono mi'
wszystko gra

kabaretka  

Wysłany: 2008-08-01, 08:00   

kiedyś trenowałam karate, fajny sport, ale wtedy byłam mała i wydawał mi się zbyt agresywny, pozatytm byłam najmniejsza wśród trenujących i kilka razy dostawałamod wysokich facetów na rozgrzewce z łokcia w nos przez przypadek itp. ;d zraziłam się.

Teraz mnie kusi boks, ojjj kusi. :hyhy:
Ostatnio zmieniony przez kabaretka 2008-08-01, 08:01, w całości zmieniany 1 raz  

Takahashi  

Wysłany: 2008-08-01, 15:40   
   Polecający: Mr.Google

Ja osobiście ćwiczę Tae-kwon-do.Pas:niebieski z czerwoną belką :hyhy:
Ćwiczę w klubie KCT (Krakowskie Centrum Taekwondo)
Zaczęło się od tego,że kilku kumpli z klasy chodziło,a potem ja dołączyłem.Jestem na poziomie,na którym wg.mnie jest bezsensu się wycofywać i jeśli nie spotka mnie coś (tfu tfu) nieprzyjemnego mam zamiar ćwiczyć.
A co po za Taekwondo mi się podoba?Judo,Aikido,Kick-boxing,boks,Capoeira.

pomorzanin  

Wysłany: 2008-08-19, 00:21   

A mi sie przydarzylo 3 lata karate a teraz milosc do boksu juz od roku jestesmy razem;), nastepne pewnie bedzie ju jitsu;)

edita  

Wysłany: 2008-09-16, 14:15   

JA jestem zakochana w muay thaiu:D zwinnosc, szybkosc i precyzja, nic dodac nic ujac:)

Javor 

Wysłany: 2008-09-19, 16:56   

Trenuję Muay-Thai ;].Szybkość i zwinność -ok,ale precyzja nie zawsze,bo dobrze wymierzony cios kolanem lub łokciem gdziekolwiek boli jak jasny gwint ;].
Ogólnie staram się teraz zacząć starty w UFC.

edita  

Wysłany: 2008-09-22, 11:19   

no to jest wlasnie straszne.. nie lubie bolu ale ten sport mi sie strasznie podoba:) ja nie dawno zaczelam ale bardzo chcialabym jezdzic na jakies zawody i daje z siebie wszystko, kiedys zastanawialam sie nad karate ale cos mi w tym sporcie nie pasowalo..

Javor 

Wysłany: 2008-09-22, 14:11   

Jak jesteś początkująca to zawody odradzam - nawet dziewczyny potrafią skopać niemiłosiernie.A jeżeli nie lubisz bólu..cóż,nie ma takiego sportu walki,żeby nie bolało ;]

edita  

Wysłany: 2008-09-24, 21:15   

No wiem, ale przyznam, ze bardzo powaznie mysle o muay thaiu i chcialabym kiedys brac udzial w zawodach, wydaje mi sie ze do innych sportow jakos nie mam serca a do tego jestem zapalona :cwaniak: Z tym ze poki co krotko trenuje i zastanawiam sie jak to jest z dziewczynami w tym sporcie, zreszta nawet nie tylko w tym.. bo mi ciezko pozbyc sie uprzedzenia zeby uderzyc kolezanke na treningu.. :/

Javor 

Wysłany: 2008-09-27, 16:33   

Ja tam uprzedzeń nie miałem,jak na treningu zerwałem koledze ścięgno w barku przez dźwignię ^^ ;].Spoko,trzeba się przemóc i tyle.

edita  

Wysłany: 2008-09-29, 20:20   

W sumie nie powinnam miec oporow, zwlaszcza ze i tak najmniejsza jestem:P Ale jakos tak dziwnie.. Od pazdziernika ma sie zaczac liga boksu na tvn'ie, moze jak jakies kobiece zawody beda to podpatrze jak to kobiety sie leja, bo chwilowo nie wyobrazam sobie zeby z lokcia przylozyc w twarz albo midla tak mocnego zeby sparingpartnerka sie "zlozyla";) Mam nadzieje ze to tylko kwestia czasu:P

^^Americano^^  

Wysłany: 2008-10-31, 17:02   

Witam
Ja cwicze Karate-Oyama i mi sie podoba :]

edita  

Wysłany: 2008-11-12, 21:52   

Sorki za niewiedze, ale czym sie roznia poszczegolne rodzaje karate, bo ja jestem laikiem i jak slysze karate to nie mysle o tym drugim czlonie bo kompletnie nie wiem co on oznacza..

Odpowiedz do tematu