Z nożnej to Ebi Smolarek i Błaszczykowski, a ze świata to Ronaldinho bo już nie ma Zizou .
Z siaty Wlazły
Ale i tak wszyscy wiedzą, że Rodney Mullen wymiata
Moim wielkim fanem jest Ronaldinio poniewarz spotkal sie kiedys ze mnom i dostalem od niego autograf , bardzo lubie tesz Robinio bo fajnie gra w piłkę norzna i razem z ronaldinio
tworzą świetny dułet w Barcelonie i myśle rze są oni najlepsi!!
Moim wielkim fanem jest Ronaldinio poniewarz spotkal sie kiedys ze mnom i dostalem od niego autograf , bardzo lubie tesz Robinio bo fajnie gra w piłkę norzna i razem z ronaldinio
Ironizujesz czy tak na co dzien piszesz??
[ Dodano: 2007-12-26, 23:51 ]
A jak dla mnie Kobe Bryant to master....
_________________ Ludzi należy albo zjednywać sobie pieszczotą, albo niszczyć, bo za drobne krzywdy będą się mścili, a doznawszy wielkich nie będą już w stanie.
No więc moi ulubieni piłkarze (nożni oczywiście):
Kiedyś: Barthez, Zidane
Teraz: C.Ronaldo, Casillas, Cannavaro, van Nistelrooy
Czesiek napisał/a:
No to już jesteś sławny! skoro "Ronaldinio" jest Twoim fanem
Chyba że Ci o coś innego chodzi nie czasem:
"Jestem wielkim fanem Ronaldinho"
_________________ Wróciłem, mam nadzieję, że trochę zmądrzałem
"Siedzą na drzewie dwa gołębie, jeden grucha, drugi jabłko"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum