kilku ich jest
Piłka nożna - Kaka, Filippo Inzaghi, Petr Cech Marek Jankulovski, Frank Lampard, Milan Baros i Dymitar Berbatov
Snooker - Stephen Maguire, Mark Selby, Ronnie O'Sullivan i Ryan Day
piłka ręczna - bracia Jureccy (mieszkam w miescie, w którym zaczynali kariere i w ktorym mieszkali), Sławomir Szmal i Larsen (zapomniałem imienia)
inne - Mariusz Wlazły, Dante, Ananiev, (siatkarze), Jewgienij Pluszczenko (łyżwiarz), Peja Stojakovic (koszykówka) i Rasmussen (kolarz)
Formuła 1: Robert Kubica, Adrian Sutil, Fernando Alonso
Piłka nożna: Petr Cech, Dir Kuyt, Cristiano Ronaldo
Siatkówka mężczyzn: Mariusz Wlazły, Sebastian Świderski, Paweł Zagumny
Siatkówka kobiet: Małgorzata Glinka, Katarzyna Skowrońska, Anna Barańska, Milena Rosner
Skoki Narciarskie: Adam Małysz, Kamil Stoch, Janne Ahonen, Jan Mazoch(NIE SKACZE)
Piłka Ręczna: Sławomir Szmal, Michał Jurecki, Bartosz Jurecki
Wysłany: 2008-06-25, 18:26
Rafał Kuptel (zawodnik- piłka ręczna)
Marcin Zając i Jakub Wilk (zawodnicy- KKS)
- Artur Boruc (co rusz to pokazuje naprawdę dobrą formę)
Tomasz Adamek, u nas w Polsce jeśli chodzi o jego wagę to zdecydowanie uważam go za najlepszego.
Kacper Trzyna- zdobył w wyścigu markowym Hondy CBR 125 drugie miejsce.
Marek Szkopek- trzymałam za niego kciuki w Poznaniu- wygrał w I rundzie Otwartych Motocyklowych Mistrzostw Polski 2007. Trzymałam też kciuki za Andrzeja Chmielewskiego- on w I rundzie zdobył drugie miejsce. Nic tylko się cieszyć )
No i oczywiście Adam Małysz- nieważne czy wygrywa teraz czy przegrywa- dokonał dużo, i to wystarcza żeby o nim pamiętać; Robert Kubica- no cóż, wiele mówić o nim nie trzeba prawda?
mój ulubiony sportowiec to Michael Schumacherjego kariera w F1 była bardzo ciekawa, zaczynał w zespole Jordan potem był Benetton(nie wiem czy dobrze napisałem) w którym odnosił pierwsze sukcesy, a nastepnie było Ferrari tego juz nie musze nikomu opisywac Teraz licze na tak błyskawiczny rozwój kariery naszego pretendenta do wygrania całego serialu F1 czyli Roberta Kubicy
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
"Podawanie wysokości pensji w wartości brutto, jest jak podawanie długości członka razem z kręgosłupem."
Moim ulubionym sportowcem na zawsze pozostanie Marian Bublewicz (ur. 25 sierpnia 1950 w Olsztynie, zm. 20 lutego 1993 w Lądku-Zdroju) . Mam do niego ogromny szacunek za to czego dokonał jak i za to jakim był człowiekiem . Poza tym lubię Rodneya Mullena tak nawiasem ;D .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum