• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

Orange  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2005-10-31, 09:01   
   Polecający: Epuls

A czy to nie jest trochę... nudne?

Tak jakby się zastanowić, to co ciekawego jest w siedzeniu cicho nad zimnym jeciorem ażeby rybki nie spłoszyć i tak kilka godzin...
a droga jest prosta, czy jest kręta droga

http://www.orangeblood.digart.pl

Dymmm  

Wysłany: 2005-10-31, 10:08   
   Polecający: Syllasje

Hehe no jest naprawde troche inaczej wygląda , ja łowie na spinning jest to aktywna częsc wędkarstwa, polega na chodzeniu i żucaniu sztuczną przynętą. Lecz przeważnie wędkarstwo kojaży sie wszystkim, tak jak to ujełaś :) Siedzeniem nad zimnym jeziorem i to jeszce cicho :) . Jeśli sie jedzie z przyjaciółmi na ryby to nigdy sie nienudzi :) naprawde zachęcam to fajny sport :)

NatalkaS  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2005-10-31, 12:20   
   Polecający: Dzieki reklamie

ja jak byłam młodsza to zawsze zaprzyjaznione rodziny jechały z nami nad jezioro moje kumpele i kzuynki itd...i było swietnie.... faceci łowili....ja z nimi czasami tez i full wypas:P:) :lol: :P

www.Melory18.fotka.pl

wielki 

Wysłany: 2006-05-05, 15:03   

ja tam czasem polowie ;p

jakiegos karpia

~Samsung  

Wysłany: 2006-05-08, 07:58   
   Polecający: PoSzczElona

Ja łowiłem ryby, mój kuzyn mnie namówił, pojechałem do niego na wakacje, troche sie nauczyłem. Zakupiłem sprzęt, i łowiłem. Karta wędkarska i te inne sprawy. Wygrałem nawet zawody wędkarskie łowiąc 1 rybe tylko. Leszcz - 37 cm. I wystarczyło. Moje osiągnięcia to spore leszcze i karasie. Karpi raczej nie łowiłem :) Bałem sie ze mnie wciągną do wody z moim sprzętem. Łowiłem także solidne szczupaki od 30 do 45 cm na rzecze Zagożdżonka koło Kozienic. Szczerze juz mi sie znudziło i sprzedaje sprzęt. Lukajcie allegro, pewnie sie pojawi :P

Metall  

Wysłany: 2007-02-03, 23:02   

łaziłam kiedyś z wujkiem. ale po 10 minutach patrzenia w wode wydało mi się to strasznie nudne. i nigdy więcej się tam nie wybiorę xD chociaz mieszkam na mazurach i mam jezior pod dostatkiem xD

dneeht  

Wysłany: 2007-02-03, 23:36   

kiedy bylam bardzo mala, moj dziadek, wedkarz, zabieral mnie na ryby, ale nigdy mnie to tego jakos szczegolnie nie ciagnelo. poza tym uwazam to za okrutne, lapac zwierzeta na haczyk dla zabawy. tym gorzej kiedy sie zaklinuje, i nie mozna go wyciagnac nie wyrzadzajac rybie krzydwy :/

MarSla  

Wysłany: 2007-07-27, 13:58   

Może ktoś pogada ze mną o wędkowaniu? Właśnie wróciłem z rybek i mam w zlewie lina na na 40 cm. :D :D :D :D

Gandalf Biały  

Wysłany: 2007-09-02, 16:57   

Ja lubie wędkowac mam kilka stawów na posesji i łowie karpie i pstrągi moim największym osiągnięciem był 2 kilowy karp lol ;) . ale na spinning nie lubię łowic może dlatego że jak zarzucam to moją najczęstszą zdobyczą jest kupa glonów ... a tak normalnie to łowie jak wy mówiliście ?? a coś w tym rodzaju siedzie nad zimnym jeziorkiem i zachowywanie się cicho jak łowie karpie co 10 minut to misię nie nudzi jest gorąco i dosy głośno ...
a i obiadek dobry jest ...

— Erich Maria Remarque (Paul Remarque

melani  

Wysłany: 2008-05-11, 20:33   
   Polecający: sama znalazłam

nailepiej na jeziorku czekac na amura lub karpika :)

[ Dodano: 2008-05-11, 21:34 ]
mam w planie kupic sobie wedke ale niestety ciezki mam wybor prosze o pomoc :)

[ Dodano: 2008-05-11, 21:37 ]
odpowiedz do orange ,ciekawe jest to ze po ciezkiej pracy lub po szkole mozna usiasc na pomoscie i polowic sobie rybk :) i a to uspokaja

ziomal1234 

Wysłany: 2008-05-28, 14:10   

Wędkarstwo to świetny relaks, obcowanie z naturą, i na pewno nie jest nudne. Najfajniej jest jak jest się nad wodą tuż przed świtem i można poobserwować budzącą się naturę. Polecam wszystkim.

[ Dodano: 2008-05-28, 15:12 ]
~Samsung napisał/a:
Łowiłem także solidne szczupaki od 30 do 45 cm

taa, solidne, przecież one nawet wymiarowe nie były :dobani:

Rekin  

Wysłany: 2008-06-03, 13:37   

Świetny relaks, uwielbiam posiedzieć sobie nad jeziorkiem, wyciszyć się... Niestety złaby ze mnie rybak i rzadko kiedy złowie coś więcej niż jakąś ukleje.

kanarinho18  

Ostrzeżeń:
 2/3/5

Wysłany: 2008-06-26, 11:26   
   Polecający: Paulinaaa

no najlepszy relax jest wtedy gdy komary zaczynają cie kąsic :D kiedys byłem wiekszym zwolennikiem łowienia ryb, teraz jezdzimy z kumplami głównie, zeby troche pomelanzowac :)

"Podawanie wysokości pensji w wartości brutto, jest jak podawanie długości członka razem z kręgosłupem."

czessio 

Wysłany: 2008-06-27, 23:15   

kiedys bardzo duzo lowilem, potrafilem poswiecic granie w ówczesne nowosci komputerowe i siedziec nad wodą, ale potem przyszlo liceum i czas sie skonczyl
teraz chwilami mi sie marzy do tego wrocic,
i mysle nad jeszcze jedna sprawa, mianowicie jade na splyw kajakowy na mazury i kombinuje jakby tu z kajaka zlowic kolacje?! :)

pzdr

ruki  

Wysłany: 2008-07-11, 15:39   

ja gdy jestem na wakacjach u wujka to łowię rybki (tylko trzeba mi najpierw tą wędke rozłożyc i na haczyk przynęte założyć :hyhy: ) a reszte to juz sama potrafie zrobic
:rotfl:

Odpowiedz do tematu