musiałabym zapytać panią kapitan
wiem w każdym razie, że potrafi przepłynąć caluśkie Mazury w dzień
i że za dokładnie dwa tygodnie będę pakować manatki
_________________ przed chwilą miałeś/aś zaszczyt przeczytać wypowiedź Sowiska. Jak się czujesz?
Nie da sie przeplynac calych mazur w 1 dzien za duzo sluz, za duze jeziora jeszcze kwestia co sie rozumie przez cale mazury ja plynalem z piszu do wegorzewa przez 6 dni co prawda lightowo ale w mniej niz 3 dni to to jest nie do zrobienia
_________________ Lyrics. Wasted time between solos
no może nie całe
przesadziłam oczywiście, ale to z miłości do łajby (dokładnie za tydzień będę wekowała flaki na wyjazd, oooooch!)
chyba przepłynęli w dzień od Mikołajek do Giżycka
CHYBA
_________________ przed chwilą miałeś/aś zaszczyt przeczytać wypowiedź Sowiska. Jak się czujesz?
Ja żegluje od 4 lat a patent mam od roku Mój tata ma świra na punkcie jachtów więc pływam na tangu (jego marzenie które spełnił 3 lata temu ) Nie byłam jeszcze na Mazurach ale jezioro mam 200 m od domu
Wysłany: 2006-05-25, 19:47
Polecający: Jakoś tak wyszło ^^
Kilka razy bylem na obozach zeglarskich i bardzo mi sie tam podobalo, ale takze znudzilo po pewnym czasie :p
Najbadziej polubilem Omegi, a znienawidzilem kajaki jednoosobowe, ktore ani wygodne ani ciekawe
Wysłany: 2006-05-31, 18:02
Żeglarstwo to moje życie i jakos nie potrafie sobie wyobrazic ze kiedykolwiek mi sie to znudzi mieszkam nad jeziorkiem i z tym sportem mam doczynienia odkad pamietam patencik oczywiscie w kieszeni najczesciej plywam na tangu 730 po prostu boska lodka xD to bylo moje marzenie i sie spelnilo xD omegi takze zawsze bede uwielbiac bo w sumie na niej pierwszy raz wyplynelam z tatą ;p pozniej zaczely sie optymisty ( jeszcze jakies lezy w hangarze ;p ) przez maki i 420 itp
W tym roku mialam plynac na fiordy ;/ no ale niestety sie nie uda bo starsi uznali ze jestem za mloda moze za rok tymczasem pocieszam sie kochanym jeziorkiem
_________________ Sztuką jest żyć, ale arcydziełem jest żyć i nie stoczyć się na dno....... Mój photoblog
Wysłany: 2006-06-02, 15:18
na sternika trzeba miec chyba wyplywane iles tam godzin na morzu a koszty to zalezy gdzie jak i z kim xD ja jak zdawalam zeglarza to placilam tylko za ksiazeczke bo znali mnie organizatorzy i nie zabrali kasy
_________________ Sztuką jest żyć, ale arcydziełem jest żyć i nie stoczyć się na dno....... Mój photoblog
uwielbiam żeglarstwo
nie ma dla mnie lepszej formy wypoczynku niż mazury, ciasne, spleśniałe łódki, mokre śpiwory i banda alkoholików
można schamieć wyzbyć się resztek kultury na dwa tygodnie i odreagować cały stresujący rok
marzy mi sie morski rejs, ale nie wiem, czy w tym roku pozwolą mi na to finanse i umiejętności
pływałam na różnych łodkach, najwygoniejszą Rhodos (był 9,5 m długości można stanąć w środku mieści się 9 osobowa ekipa)
ale fajny był również morsik z genuą która była prawie taka jak cała łódź
_________________ come to the dark side
we have cookies
Ja wolę żeglować na morzu niż na jeziorach. Na morzu i zatokach, bo jeziora to takie otoczone lasem, a morze otwarta przestrzeń, coś cudnego...
_________________ " S : Nie wiem czemu, ale jak się wysram to mi zawsze na włoskach w dupie zostaje gówno...?
Z : A ja używam papieru toaletowego."
Nie ma to jak mieć kumpli, którzy dogłębnie dzielą się z innymi swoimi tajemnicami!
Ja w tym roku wybywam na jachty.
Dwa tygodnie od portu do portu, spanie na jachcie i te sprawy.
Czekam z niecierpliwością.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Mnie czeka pół kwietnia remontów, wakacje pływania, maj, czerwiec też
Czyli lux
_________________ " S : Nie wiem czemu, ale jak się wysram to mi zawsze na włoskach w dupie zostaje gówno...?
Z : A ja używam papieru toaletowego."
Nie ma to jak mieć kumpli, którzy dogłębnie dzielą się z innymi swoimi tajemnicami!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum