jesli mam możliwosc to lubie sobie pograc przewaznie preferuje ten sport w okresie letnim podczas wakacji gdy jest duzo wolnego czasu, ogrywam wtedy znajomych i rodzine 8) haha w realnym gralam jak do tej pory tylko w 8 i straight ; p w snookera nie mialam okazji jedynie wirtualnie hyhy
Oj pograłbym ja sobie w kulki, pograł. Byle w odmianę amerykańsko-barową Że kocham ten sport, to nie powiem, ale jak tylko jest okazja zagrać, nie omieszkam.
Wiem, ze są tu osoby z Sosnowca. Może partyjkę w jakiś wolny weekend w Galerii 36 na Patelni(dawne Bilard Club)?
_________________ When it's time to party, We will PARTY HARD!
jestem Deviantem...
Bardzo lubię grać, i czasem gdy mam dobrą passe to nawet potrafię wygrać, jednak nie należę do osób, które świetnie grają, nie mam cela, nie umiem machać akrobatycznie kijem, choć bardzo się staram, ale to nie zmienia faktu, że bilard sprawia mi radość, zawsze jest dużo śmiechu, gdy np. kijem nawet nie mogę trafić w bilę ^^ no cóż, chociaż z każdą grą jestem lepsza. Największego szoku doznałam, gdy w ostatnie wakacje grałam kilkanaście razy z pewnym trzynastolatkiem, który to za każdym razem mnie pokonywał, byłam w szoku, że potrafił takie cuda z kijem, ale co się dziwić, jego rodzice są właścicielami stołu, więc dzieciak od dziecka ćwiczył, a teraz wszystkich pokonuje przy minimalnym wysiłku ;]
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'A w kominie szurum burum, a na polu wiatr do wtóru, a na chmurze bal do rana, a pogoda rozśpiewana.Zielono mi i spokojnie, zielono mi' wszystko gra
Żaden ze mnie wytrawny gracz, próbowałam bilarda tylko raz w życiu, w czasie obozu letniego jakieś 2-3 lata temu. Grało się byle grać, tylko z jakimiś bardzo ogólnymi zasadami, ale zabawa była przednia, nawet nie szło mi tak tragicznie^^ fajnie byłoby nauczyć się grać porządnie.
Jakieś 2-3 lata temu grywałem dość często, gdyż na osiedlu mieliśmy pub ze stołem bilardowym. Niestety pub poszedł z torbami a mi sie nie chce teraz po Poznaniu szukać. Zresztą nigdy orłem nie byłem, więc teraz zadowalam się snookerem na komórce, grając na wykładach
_________________ Summoning his cosmic powers
And glowing slightly from his toes
His psychic emanations flowed...
uwielbiam bilard szczególnie snooker i 8 zawsze chodzimy z paczką gdzies do baru wykupujemy 3 godziny i bawimy sie nie jestem w tym mistrzem, ale gra mi sie cudownie jak ktos jest z Dębna lub okolic mozna by było skoczyc na małą partyjkę
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
"Podawanie wysokości pensji w wartości brutto, jest jak podawanie długości członka razem z kręgosłupem."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum