• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

mamni 

Wysłany: 2006-11-14, 10:33   discovery

oglada ktos programy na discovery? od kilku ladnych lat discovery jest dla mnie sposobem na przezycie przygody, genialne ujecia, genialne historie, czesto wstrzasajace przezycia. ilekroc wlaczam sobie te stacje, to normalnie przenosze sie do innego swiata. w dodatku ostatnio wciagnela mnie seria o katastrofach, byl hong kong w ogniu ostatnio jakos o 21, niezwykle przejmujace zdjecia. ja sie czasem zastanawiam jak ci ludzie to robia, ze udaje im sie to wszystko uchwycic okiem kamery.

mala_adzia 

Wysłany: 2006-11-15, 15:52   

Tez często ogladam Discovery. Bardzo interesujące programy. Najbardziej interesuja mnie tematy ze starozytności, chociaz do historii(jako przedmiotu) nigdy nie pałałam miłością. Dzięki temu kanałowi jest to dla mnie bardziej ciekawe i zrozumiałe. Teraz ...kiedy przychodze z pracy do domu to lubie sobie usiąść i przy kawce pooglądac coś na Discovery.....coś o zagadkach kryminalnych itp.

Katharsis  

Wysłany: 2006-11-15, 17:53   
   Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne

Niestety nie mam Discovery ani nic podobnego w TV :( Ale w Polsce lubialem ogladac, jak jestem na feriach w PL to tez ogladam, po nocach :D

mamni 

Wysłany: 2006-11-15, 21:34   

mala_adzia napisał/a:
Tez często ogladam Discovery. Bardzo interesujące programy. Najbardziej interesuja mnie tematy ze starozytności, chociaz do historii(jako przedmiotu) nigdy nie pałałam miłością. Dzięki temu kanałowi jest to dla mnie bardziej ciekawe i zrozumiałe. Teraz ...kiedy przychodze z pracy do domu to lubie sobie usiąść i przy kawce pooglądac coś na Discovery.....coś o zagadkach kryminalnych itp.

no dokladnie, w szkole nigdy historia nie wyglada tak przejrzyscie i zrozumiale. ale ostatnimi czasy to wole kryminalne serie hehe, no i kulisy tragedii, historii sie juz w swoim zyciu wystarczajaco dlugo uczylem :P

dneeht  

Wysłany: 2006-11-15, 21:36   

a ja, szczerze mowiac animal planet wole :P

jusia_like  

Wysłany: 2006-11-16, 14:23   
   Polecający: Google

Moj brat kocha i jeszcze raz KOCHA discovery. MA nawet chyba na tym punkcie obsesj :P nienawidzi zwierzatek ale kocha je ogladac :] z sama kilka razy poświećiłam temu czas ale tylko na ogladanie czegos zwiazanego z piramidami starożytnościa lub ewentualnie 2 wojną ;)

dneeht  

Wysłany: 2006-11-16, 19:08   

dlaczego nienawidzi zwierzat?
hm... to chyba na discovery, interesujacy program o duchach lecial ;p

mamni 

Wysłany: 2006-11-16, 21:06   

jusia_like napisał/a:
Moj brat kocha i jeszcze raz KOCHA discovery. MA nawet chyba na tym punkcie obsesj :P nienawidzi zwierzatek ale kocha je ogladac :] z sama kilka razy poświećiłam temu czas ale tylko na ogladanie czegos zwiazanego z piramidami starożytnościa lub ewentualnie 2 wojną ;)

boshe, ale nie robi nic zlego tym zwierzatkom chyba co? ja kiedys wrzucilem jako maly chlopiec kotka do smoly, ale na szczescia trzeba bylo go tylko wykapac i dalej mogl cieszyc sie zyciem ;) . juz nie wrzucam , wiec on tez pewnie kiedys z teog wyrosnie :D . o rany, lece ogladac kulisy...dzisiaj jest o katastrofie kolei pod eschede...duzo slyszalem o tym, ale nigdy konkretow :/

jusia_like  

Wysłany: 2006-11-16, 22:28   

mamni, :zdziwko:
nie on jest bardzo pokojowy :D
mamy tylko świnkę morską i psa ale on raczej ma do nich stosunek obojętny. Innych zwierzątek nie bardzo trawi ... :luka:
nie zrobilam nigdy nic zadnemu zwierzatku choć moj brat z kolegami w pisakownicy zabili kiedys zabe i rozkladali na czynniki pierwsze blech!

Kinia  

Wysłany: 2006-11-17, 08:14   

Lubie ogladać Discovery :) Najbardziej interesują mnie Pogromcy Mitów, Brainiac (jak to sie pisze ? )Katrastrofy w przestworzach i te zagadki kryminalistyczne.

mamni 

Wysłany: 2006-11-17, 16:37   

biedne zabki, kurcze...tez to robilem, ale hmmm powiedzmy, ze to taki wstep praktyczny do zajec z biologii :) . obejrze sobie dzisiaj wieczorkiem moze o katastrofie w kaprun, blech...nie znam historii, ale kaprun to chyba gdzies w austrii jakis yyy...narciarski kurorcik. ciekawe co tam sie wydazylo. a katastrof w przestworzach nie ogladalem nigdy, hmm...

dneeht  

Wysłany: 2006-11-17, 17:05   

zaby... jak bylam mala, w wieku 5-6 lat jedna nieswiadomie zabilam ;( teraz tego zaluje, ale latwo zrozumiec male dzieci, ktore tak naprawde nie wiedza co robia :zdegustowany: ale nie znecalam sie, po prostu chcialam ja zabrac do domu, kocham zabki... ;d
na pewno nie uwazam tego za praktyczny wstep do zajec z biologii... :/

co do pogromcow mitow, moja siostra jest fanka tego programu, oglada ich kazdego dnia, chocby i powtorki ;p

shamrock  

Wysłany: 2006-11-18, 11:15   

Discovery i National Geographic to moje ulubione programy.

mamni 

Wysłany: 2006-11-20, 12:50   

dzisiaj sie zaczyna jakas nowa seria (o krok od smierci), o ludziach , ktory unikneli smierci...ma byc podobno o kolesiu, ktory przezyl atak rekina lol <szok>. a rekinki przeciez sa takie grzeczne :D

Jan23 

Wysłany: 2006-11-20, 15:19   

Discovery Science to jeden z moich ulubionych kanałów tv

Odpowiedz do tematu