Od malego mialam dziwne zainteresowania, jednym z nich byla wlasnie entomologia polaczona z terrarystyka. Nie sadze zeby znalezlis ie tu podobni ludzie co ja, gdyz to dosc nietypowe zajecie, zwlaszcza dla dziewczyn. Otoz ja sie tym pasjonuje, zawsze biegalam ze sloikiem w lapce i zbieralam cmy, motyle, zuki, pasikoniki. Wszystkop zasuszalam i kolekjonowalam [do dzis to robie] w ogromnym klaserze. Czy i wy mielisci eodobne zapedy?
a jakie? I czy hodujesz czy tylko takie lune zainteresowanie? Mialam miec ptasznika, jednak z powodu mamy alergiczki nie moglam. Ja jednak bardziej kieruje sie w strone odonatologii.
ta_mhm Zupełnie nie wiem co to jest to co ciebie ciągnie, ta odonatologia.
Zaraz zacznę szukać w sieci ale wolał bym żebys ty to wyjaśnił bo to twoja pasja więc zrobisz to najlepiej
Ostatnio przewoziłem bratu znajomego słoik pełen unikalnych suszonych owadów z Mazur Ależ trzeba się było ostrożnie z tym obchodzić Noga się urwie i kolekcja do kitu
_________________ Pierniczę całą elektronikę - poza kompami Niech marchewki rosną wszędzie
owady są bardzo interesujące, lubię je obserwować, zwłaszcza motyle, biedronki i ważki, ale nigdy nie zasuszyłabym żywego owada! raz zasuszyłam ważkę, ale ona była już prawie martwa... biedna...
owady, czyli insekty można też jeść, smażone w sosie lub w panierce, widziałam to w telewizji, ta_mhm - czy byłabyś skłonna strawić jakąś część obiektu swoich zamiłowań?
_________________ Albowiem taki jest człowiek, jakie myśli w jego sercu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum