Wielu hodowców uważa że gupiki, to rybki dla początkujących . Musze zaprzeczyć, bo choduje rybki od 5 roku życia, i prawie zawsze były to właśnie gupiki. Ostatnio zostałam zaskoczona, bo samica urodzila "syjamskie rodzenstwo" . Nie wiem czy to jakiś przełom , ale staram sie wyhodowac ten wybryk natury. Mam 4 akwariumy w tym 2 do narybku, kazde filtrowane, oswietlane. To jest moja pasja... hodujecie gupiki? Podzielcie sie swoimi doswiadczeniami. Zawsze bedziemy o tyle bogatsi, prawda ?
all right™
_________________ " { Trening czyni mistrza } " a cięŻka praca - wyrabia charakter ] .
mOoniŚ__;*
Człowiek miał kiedyś dziesiątki tych gupików. Rozmnażały się jak szalone, co chwila trzeba było odławiać te malutkie. Pamiętam że z wody to istną gnojowicę robiły xD Wszak żal było zawsze jak jakiś gupik zszedł z tego świata...
Kurcze okocily mi sie gupiki trzymalem je w kotniku ale gdu podrosly zjadly mi je sumy tzn ze 30 przetrwaly 2 samce co poradzic na to
www.wedkarz.glt.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum