Moje hooby to muzyka, kocham hiphop oprocz tego taniec ( nowoczesny - do hh oraz podstawy breakdance'u ), jazda konna ( juz ladnych kilka lat trenuje i nie wyobrazam sobie tygodnia bez jazdy ), motory ( a dokladniej scigacze i streety - czyli STUNT, ktory rowniez kocham i zamierzam trenowac juz niedlugo, niech tylko w moim garazu sie pojawi wymarzona cebra lub gsxr ) i ogolnie motoryzacja
_________________ "Jest jedna rzecz dla której warto żyć - HipHop i nie zmienia sie nic"
A mnie interesuje historia III Rzeszy i postać Hitlera. Cholernie fascynujące.
też sie tym interesuje ale tylko w aspekcie historycznym i nic pozatym iles tam pozycji na temat III Rzeszy juz przeczytałem. Do tego ineteresuję sie też okresem komunizmu i tez w aspekcie czysto historycznym
mioim hobby od młodzińczch lat to jeździectwo,trenuje i w przyszłym roku myslę że wezme udział w zawodach(skoki przez przeszkody i ujeżdzenie)chociaz upadków było sporo ale to jeszcze bardziej zachęcało to dalszego treningu
_________________ Koń i kulbaka - majątek wojaka........
Ja ostatnio zainteresowałam sie kursem błyskawiczego czytania i skutecznej nauki prowadzonego przez Uniwersytcka Szkołę Kształcenia Indywidualnego. Czy ktoś brał może w nim udział i może mi powiedzieć czy warto w to zainwestować? Czy nauka w tej szkole (przez internet) przynosi rezultaty? Proszę o szybką odp. jak ktoś o tym coś wie, bo mam odpowiedzieć Pani Konsultant... Wydaje się to być fajne hobby, ale czy to się opłaca w tej akurat szkole... Proszę o radę!
Ja lubię jeździć na rowerku, grać w koszykówkę:) piłke nożna i siatę też można:P Słuchać muzyki, tańczyć..:) Śpiewanie wykluczone, chociaz czasami mi się zdarzy pomrukiwac:P A tak poza tym, to uwielbiam bawić się z moim piesiem:) Spotykać się z kumpelami i my boyfriend:) AAA...zapomniałabym:P Lubiem tes pisać wiersze:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum