Wysłany: 2006-07-06, 12:18 Inne hobby:D Polecający: Kochanemu Sponsorowi :] www.forum.nasze.net
Witam.
Moje hobby..ymm
dotychczas była to piłka ręczna
Lecz teraz coś nowego
Prowadzenie www
Sprawia mi to ogromną przyjemność
No wiem ,że to może glupie zajęcie....
lecz tak jest...
Obecnie mam pajaczki
ptaszniki
pajaki zakupil moj starszy brat
i tak troche zaczolem sie nimi interesowac:]
Hobby? Hmm... na pewno sport: jazda na rowerze, koszykówka, narty. Słuchanie muzyki - to na pewno. Oprócz tego taniec, no i psychologia (od niedawna).
_________________ Taniec jest najwznioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją czy wyobrażeniem życia; jest samym życiem.
Moje hobby to prowadzenie forum ( www.mojeforum.net/xbn/ ).Interesują mnie ruchy narodowe (Młodzież Wszechpolska,NOP) i ten kraj. Lubię też astronomię,meteorologię,archeologię i piosenki Enyi (w tym muzykę celtycką).
a u mnie w zainteresowaniach zdecydowanie przeważa muzyka.
już tam chyba gdzieś pisałam, ale się powtórze.
gram na wiolonczeli i fortepianie, chodzę do szkoły muzycznej
mam właściwie całą rodzine muzyków
_________________ Odwieczne ma ten świat tła
więc misjonarze światła
potrzebni nocą są, lecz w dzień –
jedyny nasz obrońca
przed dyktaturą słońca –
niezastąpiony bywa cień
A ja się niczym nie interesuję ;] Chciałam być dziennikarzem ale zauważyłam że nie lubię polityki i czytania gazet... Może ktoś coś doradzi
Nikt nie wybierze Twoich zajęć na siłę (chyba że rodzice ;]). Sama musisz popróbować różnych rzeczy, zobaczyć co jest dla Ciebie interesujące, przyjemne, co przychodzi Ci z łatwością itp. Masz już te swoje 14 czy 15 lat, więc chyba najwyższy czas się za coś zabrać, zacząć się rozwijać...
_________________ Gitara jest w porządku Johnie, ale grając na niej nie zarobisz na życie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum