Akurat to wiem instalowalem programik i smigalem po kanalach... ale zastanawia mnie to ze mowisz ze masz sentyment - czyli Ci sie podoba - ale jednoczenie mowisz ze nie masz tego programiku, zatem nie kozystasz z irs'a i wlasnie tego nie rozumiem
A co to jest ten irc? Jak mogłabym spytać i nie wyjdzie znó że posty nabijam, albo że nie wnosze nic do tematu
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawać, a nie otrzymywać. Szacunkiem dla
uczuć drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chęci zawładnięcia drugą osobą.
IRC - internet relay chat .... w duzym uproszczeniu forma czata, na ktorym mozesz tworzyc sobie wlasne "dzialy" tematyczne zwane kanalami i zapraszac na nie kogo chcesz badz wyrzucac jesli Ci sie sklad nie podoba.... ale to jak mowie duze uproszczenie
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawać, a nie otrzymywać. Szacunkiem dla
uczuć drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chęci zawładnięcia drugą osobą.
Bywałam na #rpg-pl, ale właściwie moja obecność była niewidoczna, na tym kanale uczyłam się podstaw. Potem podłączałam się, gdzie trzeba, gdy potrzebowałam skanów mang, ostatnio zdarzyło mi się być na kanale #mpm, ludzie raczej mi znani i miło się rozmawiało. Właściwie szkoda, ze IRC nie jest już tak popularny, ma swój klimat. Teraz wszystko jest takie kolorowe, pstrokate, a feee.
_________________ don't cry strange little girl. there's no reason to give your soul to devil. choose life.
Malborski Przegląd Muzyczny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum