Wysłany: 2006-06-28, 07:19
O kurde hahaha takiego tematu się nie spodziewałem Adrian5 ja zbieram puste kufle... najlepsze są podwędzane z pubów Karteczki stary, zacznij się jeszcze lalkami bawić
Jak byłam mała zbierałam takie karteczki^^ Z Sailor Moon, to były czasy...Obecnie moja 7 letnia siostra Melania zbiera takowie z Witch. Ma ich pełno, szczególnie brokatowych^^
W mojej klasie, w ogóle w szkole dwa lata temu był szał na ten papier, nawet dziewczyny z mojej klasy kradły segragatory
Ja się zastanawiałem skąd one te karteczki biorą, jak jedna powiedziała, że to się kupuje to byłem w szoku, że ludzie (ludzie?) mają na takie rzeczy pieniądze
Moja młodsza siostra się tym bawiła i starsza kiedyś też się z koleżankami wymieniała...
_________________ " S : Nie wiem czemu, ale jak się wysram to mi zawsze na włoskach w dupie zostaje gówno...?
Z : A ja używam papieru toaletowego."
Nie ma to jak mieć kumpli, którzy dogłębnie dzielą się z innymi swoimi tajemnicami!
Wysłany: 2007-01-11, 19:30
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Ja w przedszkolu zbieralem kartki ze znanymi postaciami w tle... to bylo cos. Karteczki zbieralo sie, bo wszyscy zbierali, nigdy ich nie uzywalem, za male byly :p
Karteczki???
Kiedy miałem tak z 6 lat to był hit. Też to zbierałem, ale szybko przeszło.
A pamięta ktoś może karteczki z samochodami ( guma Turbo ??? czy coś takiego)lub historyjki o Kaczorze donaldzie albo o Żółwiach Ninja dodawanych do gum do żucia?
_________________ Kiedy wszystko inne zawiedzie, przeczytaj instrukcję.
Wysłany: 2007-02-28, 20:55
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
rogi napisał/a:
A pamięta ktoś może karteczki z samochodami ( guma Turbo ??? czy coś takiego)lub historyjki o Kaczorze donaldzie albo o Żółwiach Ninja dodawanych do gum do żucia?
Ja pamietam Te gumy zawsze takie twarde byly, blee :p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum