Ja tam nie wiem o jaką czarodziejke chodzi, ale wiem ze jak bylem w 1-2-3 klasie podstawowki to byl ogolnie szał na takie zbieranie roznych karteczek... niestety mnie nie dopadl
Ale wiem ze handel wtedy kwitnąl
1-2-3 klasie podstawowki to byl ogolnie szał na takie zbieranie roznych karteczek
U mnie bylo to samo widze teraz, wsrod rodzenstwa moich znajomych, ze szal ten powraca
_________________ Panie, chciałabym żebyś zesłał na mnie taki deszcz...taki szalony, wściekły, ogromny deszcz...który zmyłby ze mnie wszystkie wyrzuty sumienia...
ha karteczki to zbieralam jak bylam w 1 czy 2 lasie :o, ale to krotko bardzo bylo potem szal przeminal i karteczki leza w segregatorze nawet jeszcze gdzies na strychu
Ja też! Ja też!
Miałam i z Titaniciem, i z Kosmicznym meczem, i z Zakochanym Kundlem, i z misiami.
to były czasy.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Czy Waszych znajomych też ogarnął szał karteczek i segregatorów z czarodziejkami Witch ?
jasne... moją siostrę ogarnęło... ale ona ma 9 lat... ja chyba jestem trochę za stara na zbieranie karteczek i latanie po podwórku wymieniając się nimi... jak byłam w wieku mojej siostry (czyli 9 lat temu) miałam pokaźną kolekcję karteczek...
_________________ "Jesteśmy tym, co robimy, jesteśmy naszymi tajemnicami. Ja jestem sumą moich grzechów, tak właśnie! Chcesz poznać mnie, musisz poznać moje grzechy." T.Dekker
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Wysłany: 2006-05-31, 16:14
buehehehehe ja zbieralam takie cos jak chodzilam do przedszkola ale to dawno bylo a o witch nie wiem nic xD mnie sie ta nazwa kojarzy z CZarodziejkami z ksiezyca jak mialam 5 lat to uwielbialam tą bajke ;P
_________________ Sztuką jest żyć, ale arcydziełem jest żyć i nie stoczyć się na dno....... Mój photoblog
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum