Wysłany: 2008-08-18, 21:45 Karty Magic: The Gathering Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Tak, karty Magic to takie Pokemony / Yu-Gi-Oh, tylko lepsze.
Czy ktoś z Was gra w te karty? Gracie na turniejach? Z ilu talii lub boosterów złożyliście finalną wersję talii?
Ja dopiero zaczynam, gram czarno-niebieską talią, złożoną z w sumie pięciu talii. Szukam chętnych do gry, na tym forum chyba ich jednak nie znajdę ;p właśnie szukam miejsc gdzie odbywają się w okolicy turnieje
Parę lat temu moi kuzyni czekali na podłączenie internetu. W tym samym czasie zrzędziłam im nad uchem, żeby nauczyli mnie grać w Magica. Zapowiedziałam, że i tak facet od internetu nie przyjedzie, dopóki mnie nie nauczą. Minął dzień, dwa... wreszcie się złamali i przyszli. Pogralimy trochę, a parę godzin później przyjechał gość od netu. Mówcie mi wyrocznia ;P
Pokazali mi ocb, ale nie wciągnęłam się na tyle, żeby skonstruować własna talię. Niemniej, przyjemna zabawa ;]
Takie karty z kolorowymi obrazkami to w coś w sam raz dla chlopców i dziewczynek pochłoniętych światem fantasy Nie dla mnie, wolę sobie w makao zagrać.
Poza tym, jak widzę cenę takich kart to mi przechodzi ochota na granie w cokolwiek.
_________________ Summoning his cosmic powers
And glowing slightly from his toes
His psychic emanations flowed...
Wysłany: 2008-08-19, 12:24
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Psycho Krusher napisał/a:
Takie karty z kolorowymi obrazkami to w coś w sam raz dla chlopców i dziewczynek pochłoniętych światem fantasy
Czy ja wiem, ja tam tylko Wiedźminem zafascynowany jestem obrazki są najmniej ważne
Psycho Krusher napisał/a:
Poza tym, jak widzę cenę takich kart to mi przechodzi ochota na granie w cokolwiek.
Na allegro kupisz talie i po 12 PLN jak dobrze trafisz. Jedna talia to ponad 60 kart, na upartego można grać i jedną, niemieszaną, nieskładaną talią, ale na turniejach wiele tak nie osiągniesz.
Na allegro kupisz talie i po 12 PLN jak dobrze trafisz. Jedna talia to ponad 60 kart, na upartego można grać i jedną, niemieszaną, nieskładaną talią, ale na turniejach wiele tak nie osiągniesz.
Za 12 złotych można kupić wiele bardziej pożytecznych rzeczy, a tali zwykłych kart to w kiosku kosztuje 4 zł. I przynajmniej jest z kim pograć, nie trza latać po cąłym kraju żeby znaleść jednego zapaleńca
_________________ Summoning his cosmic powers
And glowing slightly from his toes
His psychic emanations flowed...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum