Lubię koty... a najbardziej robić z nich kisiel i ciastka. ^^^^^
żeby wyszło ciastko trzeba długo ucierać i wałkować ^^
ja też lubię koty.
_________________ – Nie uznajesz żadnych wartości, całe twoje życie to nihilizm, cynizm, sarkazm i orgazm.
– We Francji mógłbyś zrobić z tego hasło wyborcze i wygrać.
Wysłany: 2009-01-04, 13:52
Polecający: Google =D
Lubię koty bo to wdzięczne zwierzątka. Chciałabym mieć takiego pieszczoszka ale niestety wynajmuję mieszkanie i boję się że kotek będzie miał na nie niszczycielski wpływ
_________________ .:: In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on ::.
Witam.
Mam bardzo duzy problem dotyczacy kota. Została u niego ostatnio zdiagnozowana martwica kości . Probowalam znalezc cos o tym w nternecie ale nic nie moglam znalezc . Czy moze ktos mi pomoc i powiedziec co to za choroba ( poza tym ze zanikaja kosci bo to juz wiem ), jak sie ja leczy ( poza dawaniem zastrzykow u weterynarza ) i ogolne informacje o niej.
Bardzo prosze bo jest to dosc pilne.
Dziekuje za kazda informacje...
Marta
PS Jest to kotek rasy Maine coon i nazywa sie on Arkusek.
Warszawa78, świetny kocur.
[quote=Marta]Witam.
Mam bardzo duzy problem dotyczacy kota. Została u niego ostatnio zdiagnozowana martwica kości . Probowalam znalezc cos o tym w nternecie ale nic nie moglam znalezc . Czy moze ktos mi pomoc i powiedziec co to za choroba ( poza tym ze zanikaja kosci bo to juz wiem ), jak sie ja leczy ( poza dawaniem zastrzykow u weterynarza ) i ogolne informacje o niej.
Bardzo prosze bo jest to dosc pilne.
Dziekuje za kazda informacje...
Marta[/quote]
Weterynarz ci powie, my nie.
_________________ Pędzący tłum mija Cię, powietrzem jakbyś był.
Na ulicy setki aut i krzyk.
Siedzisz sam na ławce tej, poezji czytasz tom,
Nie spiesz się w ten słoneczny dzień, Ty wiesz
Albo być, albo mieć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum