Nissan Navara pickup'y mi się śnią
Ewentualnie - Tarpan Honker lub coś co pojedzie w terenie
A tak na moją kieszeń (przynajmniej narazie) - coś małego i zgrabnego
co do terenowek to te auta mnie rozbrajaja zwlaszcza jezeli chodzi o japonce, czytalam ostatnio opinie na temat pajero mitsubishi i oto jedna z nich: "podpal, ugas, ropy nalej mitsubishi jedzie dalej"
co do terenowek to te auta mnie rozbrajaja zwlaszcza jezeli chodzi o japonce, czytalam ostatnio opinie na temat pajero mitsubishi i oto jedna z nich: "podpal, ugas, ropy nalej mitsubishi jedzie dalej"
Toyoty tak mają. Pick-upy. Kiedyś robili taki test w Top Gear. Roztrzaskali ją, utopili, spalili, mechanik coś tam chwile pogrzebał przy akumulatorze i pojechała dalej.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
my sobie dojezdzamy toyotke hiace 96 roczek ot taki stary glosny rupiec ale tak nas zaskakuje... przezyla podroz do Polski i z powrotem z pelnym zaladunkiem, zcholowala vektre w ktorej siedzaca laseczka wlaczyla bieg tak sie zgrzal silnik tak zaczelo smierdziec i co?
i jezdzi dalej bez zadnych awarii
kocham to auto
Moim wymarzonym autem nie jest żaden hit z nowości . Jest to mitsubishi 3000GT.
Dla mnie the best . Moze po nowym roku to marzenie się spełni , ale nic nie bede pisac aby nie zapeszyć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum