Wysłany: 2008-01-27, 17:56
Polecający: Wszechwiedzący Google ;)
Zbyt wiele mang nie czytam, wolę anime, a tego oglądam akurat bardzo, bardzo dużo
Takie pytanie z tymże związane, czy można wypowiadać się tutaj też o anime?
Wysłany: 2008-01-30, 20:56
Polecający: Wszechwiedzący Google ;)
http://myanimelist.net/profile/Seviexe - tyle oglądałem
Chętnie podyskutuję na temat tych anime, jednak nie wiem, czy ktoś przykładowo Zero no Tsukaima oglądał, przynajmniej z tych udzielających się w tym temacie
Niet, tego anime nie miałem przyjemności obejrzeć Ja jestem człowiek starej daty Za moich czasów oglądało się "Neon Genesis Evangelion" czy "Tenchi Muyo", a anime dopaść można było tylko na konwentach u piratów Nikomu nie śnił się osobny dział w Empiku z anime na płytach DVD
och jak ja nie cierpię mangi... nie podoba mi sie ten styl rysunku nie mogę patrzeć na to dłużej niż przez 2min... później dopada mnie jakieś dziwne rozdrażnienie... blee
_________________ "Szukam abstrakcyjnych sposobów na wyrażenie rzeczywistości, abstrakcyjnych form, które oświecą moją własną tajemnicę" Eric Cantona
Polecam wymiotowanie do ubikacji, klawiatury szkoda A także omijanie drażniących tematów, które mogłyby owo uczucie "bleee" wywołać I przy okazji unikanie także moich postów, w końcu w avatarze mam postać stworzoną przez Japończyków! Bleee!
Lubię oglądac mangę ale jeszcze za ksiażki tego typu sie nie wzięłam, kiedy pojadę do ksiegarni spróbuje sie zaopatrzyc i wypróbowac, a jesli chodzi o anime to moja ulubiona to całkiem nowiutka Itazura na kiss
_________________ "Mówią, że nie można życ bez miłości.
Uważam że tlen jest ważniejszy." - Dr House
Ohh kocham mange szczegulnie:
-Death Note<3 <3 <3(widać na avatarze)
-Bleach
-Angel Sanctuary
Polecam!
_________________ Śmierci się nie lękam,
Chociaż mówią,że trzeba.
Nie ma dla mnie Boga,
Nie ma dla mnie Nieba.
Piekło jest na Ziemi.
Co noc,
I codziennie.
Gwiazdy nic nie widzą,
Świecą coraz ciemniej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum