Wysłany: 2005-12-27, 20:01 Manga =] Polecający: 'Znaczenie imion' ;)
Przyznać się kto lubi, przyznać się kto zna I nie przyznawać się kto nie lubi i nie zna, bo psem poszczuję :angry_chair: Żartuję
Rozwiany włos, niekoniecznie duże, ale bardzo wyraziste oczęta, nonszalancja i wszystko inne- to uwielbiam. Kocham natomiast to, ze do wielu spraw mają inne nastawienie- takie podobne do mojego...a może ja mam takie a nie inne, bo od dzieciństwa mi towarzyszy?
Manga.
a tutaj na ten przykład możemy wrzucić taki sobie obrazeczek z jednej z moich ulubionych- Alichino
mam nadzieję, że ktoś się odezwie w tym temacie
_________________ A za zakrętem czekał... Kret!
+___+
Dobry Kret nie jest zły
Jeśli o mnie chodzi to ja lubie. Najbardziej Dragon Balla i Naruto. Ale nie znam się aż tak dobrze na tym. Poprostu z tych co obejżałem te dwie najbardziej mi się spodobały. Uwielbiam z Daragon Balla Vegete lub Frezera.
ja też lubie mange..choć raczej bardziej anime ulubione serie naruto, teraz nawet do gustu przypadł mi bleach..no i oczywiście klasyka czyli DB, saint seyia,yataman czy general daimos eh lezka sie w oku kreci jak sobie przypomne gdy będac małym oglądalem te stare dobre anime :cry:
Wysłany: 2005-12-27, 22:28
Polecający: baba jaga ;P
no ja lubie ... ;] wiele mi sie przez raczki przewinelo postaram sie wymienic te wszystkie ktore mi sie podobaly ... /bardzo malo mi sie nie podobalo.. chyba zadna tak naprawde xDD /
Love Hina
Vampire Princess Miyu
Video Girl Ai
em Fushigi Yuugi
Great Teacher Onizuka
Gilgamesh
Evangelion
huh =.='
ile tego jest hmmm
mam wymieniac dalej ?? =.='
Ghost in the Shell of korzz ;P
ej no nie pamietam ;P ale skleroza ^^
aaaaa zapomnialabym Records of Lodoss war
emmm no i te co kiedys lecialy w TV ;P
ale fakt standart duze oczka nogi po szyje ^^ to jest piekne
aaaaa Chobbits o jeszcze to .. huh =.=' mowie skleroza
Jeszcze Lain ... eeee dosc koniec ;P najwyzej zrobie edita albo podopisuje w innym poscie ^^' im bardziej chce sobie przypomniec tym wiecej zapominam ;/
Hellsing jeszcze ... zaraz mnie glowa od tego wszystkiego rozboli
takze koniec jak sobie przypomne to napisze o!
nom video girl ai bylo swietne..choć to chyba manga raczej dla dziewczyn to jednak mi sie podobała ale chyba gdyby mnie kumpel nie przekonał to bym nie czytał;p
Hellsing jakoś zbieram sie do oglądania ale coś nie moge sie dobrać:P choć mówią mi że to tylko z pozoru takie fajne, wiadomo wampiry, swietnie narysowane, krew ale że to tylko taka oprawka
Evangeliona to sobie właśnie chyba ściągne bo już od dłuższego czasu chce obejżeć
Ghost in the shell: hmm jakoś mi nie pasi;P
ostatnio oglądnołem z kumplami: You're ander arest (czy jak to sie pisze w każdym razie w przetlumaczeniu"jesteś aresztowany"jakby ktoś nie rozszyfrował) nic nadzwyczajnego, fabuła nawet wporzo, troche smieszne (zwłaszcza ten skuterek z nitro:D) ale film pozostanie raczej bez echa u mnie
może też sobie coś jescze przypomne to wpisze
Ja się kiedyś jarałem strasznie, Kawaii i Animegaido (?) czytałem jak biblie z tym że ciężko wtedy było się dostać do jakichś filmów czy nawet komiksów - brak internetu, ludzie nie mieli pojęcia co to Manga w ogóle. Udało mi się obejrzeć może ze dwa-trzy takie rasowe anime. Pamiętam Armitage III. A tak to byłem skazany na Dragonballa, jakieś seriale na Polonii 1 i Czarodziejke z Ksiezyca (to to dobre było) i jakoś tak mi z wiekiem przeszło..
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
no to świetnie licze na CIebie a rysując to skupiasz sie bardziej na własnych jakiś pomnysłach i postaciach czy rysujesz dajmy na to Alucarda z Hellsinga?
Kurczolku, z tego co wymieniłaś... to nie mam pojęcia co to jest Gilgamesh
Swoją drogą przypomnieliście mi, że chciałam narysować dwie rzeczy... czas siąść do tego...
Komiks amerykański jest zbyt... nieprzejrzysty jak dla mnie. Za dużo zbędnych kresek i w ogóle... te klimaty ^^"
Ah, jeszcze jedno: armitage III było genialne jeszcze coś z Armitage oglądałam ale nie pamiętam co to było... no i nie zrobiło na mnie takiego wrażenia
_________________ A za zakrętem czekał... Kret!
+___+
Dobry Kret nie jest zły
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum