Ja sklejam modele i robię własne z planów, samoloty z II Wojny Światowej, ew. czołgi.
Kolekcjonuje militaria i różne przedmioty związane z II Wojną Światową. Ogólnie jestem maniakiem II Wojny Światowej!
_________________ " S : Nie wiem czemu, ale jak się wysram to mi zawsze na włoskach w dupie zostaje gówno...?
Z : A ja używam papieru toaletowego."
Nie ma to jak mieć kumpli, którzy dogłębnie dzielą się z innymi swoimi tajemnicami!
Ja mam zamiar sie zabrac za modele ciezarowek do sklejania Revella i Italeri, a obecnie mam spora kolekcje samochodow z bburago 1/24 i Honde Gold Wing z Maisto ktora jest bardzo dobrze wykonana duzo szczegolow i takie tam
ja zbieram zdalnie sterowane modele i mam wszystkie klasy skale i rodzaje a także unikatowe naklejki które mają czasami bardzo wielką wartość na aukcjach internetowych
[ Dodano: 2008-02-01, 20:43 ]
no co jest to znaczy że nikt nie zbiera żadnych kart,znaczków,lub jakiś innych przedmiotów
ja wole sam modelować niż kupować gotowe, chociaż chcąc zarazić mojego młodszego brata tym zajeb###stym hobby kupiłem mu ostatnio Picooz pojedynek i ciągle sobie z nim latam ) ale to jednak nie to samo co własnorób
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum