Jakos tak mnie naszło na rysowanie on-line
W zwiąkzu z tym, jesli ktoś coś przypadkiem rysuje, niech to tutaj zamieści. Popatrzymy Nie krępować się, wszystkie chwyty dozwolone
Jako, ze nie mam już czasu- wrzucam tylko to, co stworzyłam właśnie. o.
miau
A kiedy indziej, co innego. coś odręcznego. bo na komputerze nie tworzę. prawie...
_________________ A za zakrętem czekał... Kret!
+___+
Dobry Kret nie jest zły
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Krecik, laaa masz talent kobito slicznie wysujesz naprawde jestem pelna podziwu pewnie dlatego ze ja zawsze chcialam miec ten talent ale niestety mnie nim nie obdarzono
ja zawsze chcialam miec ten talent ale niestety mnie nim nie obdarzono
Spotkałam się z opinią, że to, ze ktoś łądnie rysuje wcale nie jest kwestią talentu i że można to wyćwiczyć. A ćwiczenia polegają na przerysowywaniu (Bell-chan jest przerysowywana... ale i tak jestem dumna z ilości szczegółów jakie mi się udało zmieścić ). Więc przerysuj coś i się pochwal co ci wyszło
_________________ A za zakrętem czekał... Kret!
+___+
Dobry Kret nie jest zły
Spotkałam się z opinią, że to, ze ktoś łądnie rysuje wcale nie jest kwestią talentu i że można to wyćwiczyć.
Też tak słyszałem, chociaż wiadomo, że jakieś zacięcie powinno się do tego mieć. Na kursach, jeśli ktoś się przykłada, w trzy lata robią kandydata na ASP
Jak mam czas i wenę twórczą to coś tam sobie stworzę, nie żeby to cokolwiek było... jak tylko zeskanuję, to coś wam podeślę
_________________ Gitara jest w porządku Johnie, ale grając na niej nie zarobisz na życie...
Na kursach, jeśli ktoś się przykłada, w trzy lata robią kandydata na ASP
na ASP nie da rady! za Chiny! ewentualnie ktoś może ze swojego beztalencia uczynić atut, jak Nikiforek ale to rzadko kiedy przechodzi.. na ASP to ludzie ze szkół plastycznych sie nie dostają, trzeba mieć straszne wyczucie kolorystyczne i na forme wrażliwym być należy również.
na kursach to na architekturę mogą przygotować, bo to bardziej wiedza stabilna. trzeba wiedzieć gdzie zbiegi w perspektywie, kilka sposobów na strukture i szybkość. tego da się nauczyć. choć np. przy astygmatyzmie trudno bardzo.
ale już na architekture krajobrazu to niebardzo. bo na egzaminach walą wszystko kredkami albo farbą, mało co jest w ołówku.
_________________ second life syndrome.
secret exhibition. cure for loneliness.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum