Widze, ze większosci userom podobają sie importy, mi w sumie tez, prawie wszystkie mają ładny wygląd dobre wysokoobrotowe silniki i ich walory jezdne są swietne. Miałem okazje przejechac sie Hondą Civic po niezłym tuningu(turbina, wał, zawieszenie) auto prowadziło sie cudownie(+ adrenalina - jazda bez prawka). Chciałbym miec taką Honde(samochód w granicach mozliwosci).
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
"Podawanie wysokości pensji w wartości brutto, jest jak podawanie długości członka razem z kręgosłupem."
Wysłany: 2008-08-11, 10:28
A ja miałem się okazję skylinem się przejechać po ulicach Londynu. Po tuningu biało-niebieski odcień (podobny jak w szybcy i wściekli), dwie butle NOS'a, zawieszenie. Tylko, siedziałem na miejscu pasażera , mówię wam, przy prędkości 250km/h strasznie ciśnie .
mini moris (starsza wersja mini coopera)
stylowy, prosty i pięęęęęęęęęęęęęeekny
jeśli już samochód, to tylko ten, a do tego czasu - komunikacja publiczna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum