Mnie się podobają samochody, które są przystępne dla zwykłego śmiertelnika. Na co mi zachwycać się Aston Martinem z silnikiem V10, który przyspiesza do 100 km/h w 3 sekundy, skoro:
a)nie stać mnie na niego i nigdy stać nie będzie
b)i gdzie ja bym nim jeździł? Po naszych drogach? Chyba 20 km/h żeby nieczego nie pourywać.
Są perełki wśród samochodów "normalnych", np. taki Fiat Grande Punto:
Sam jeżdżę sobie autem ojca - Peugeot 206 - też fajny, ładny i fajnie się prowadzi.
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
popieram cie w 100% te samochody co pokazałam.. <chrysler, mercedes> one mi sie poprostu podobaja! jak to sie mówi za wysokie progi jak na moje nogi..... a te polskie drogi..... ;/
Cała furka świetnie wygląda, a zwłaszcza ta atrapa.. Charrrrakter.
Dishman, jasne, zawsze tak myślałem, sam bym 911-stki nigdy nie kupił nawet gdyby mnie było stać, choć popodziwiać nie zaszkodzi. A co do Punto, gdyby to nie był Fiat..
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Wysłany: 2006-04-27, 00:06
Grande Punto to taki maly, tanszy aston martin! Piekny
_________________ "I got dre in the back, ridin on 22's
Bitches screamin 'let me ride', it must be the shoes
Red and black g6's, red dot on the glock
I'm goin 3x platinum dawg how do I stop?
I'm hot!"
Nie zawsze wszystko złoto, co się świeci.
Fiat słynie z tego, że robi samochody na parę sezonów, a potem trzeba się go już pozbyć, bo zaczniemy dokładać do interesu.
Ja tam wolę mojego Golfa 3 po tuningu.
_________________ W życiu nie ma `game over`, jest tylko `next level`...
Wszyscy mają prawo do szczęścia, ale nie wszyscy mają szczęście do prawa ... Tuning Golfa 3 | Tapety
e tam.... fiat to też samochód to tylko teoria! np znam osobe która sobie kupiła Fiat Tipo 2.0 16V i ludzie sie dziwia jak wyprzedza Golfiki itp.... aha.... mówia że to golf....
Nie wiem czy jest coś ładniejszego niż Grande Punto w tej klasie, to auto pod względem desingu może walczyć nawet z autami o klasę wyższymi.
Słyszałem też, że ludzie chwalą Fiaty Punto II. Przede wszystkim wszystkie części do nich są smiesznie tanie w porównaniu z niemieckimi markami, po drugie te Punciaki nie są aż tak bardzo awaryjne.
Osobiście bałbym się kupować teraz Golfa. Solidne samochody to fakt, ale w tej chwili jest tyle rupieci, tyle zajeżdżonych egzemplarzy, że głowa mała. Bo kto jeździ tymi samochodami? Stosunkowo mocny silnik, raczej twardy samochód i wytrzymały, to są gnębione te wozy przez takich młodych wariatów jak ja
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
Nie wiem czy jest coś ładniejszego niż Grande Punto w tej klasie
Civic 3D, 206, A3! (choć to moze już nie ta klasa), Fabia, ewentualnie Clio
Niewątpliwą zaletą Fiata jest to, że jest tani. Jeździłem Punciakiem II i nie powiem, niczego mi nie brakowało, mięciutko, delikatnie, wygodnie, w miare dynamicznie (na osiągach prędkośći mi nie zależy) ale bardzo obawiałbym się o awaryjność..
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum