Nio Fazi to zupełnie tak jak ja
Od pół roku zaczęłam się interesowć autkami, a to wszystko przez pewną osóbke:)
Bardzo podobaja mi się Hondy Civic 3D hehe sedany nie badzo mi się podobają, wolałabym hetchbecka, chociaż nie powiem... limuzyny też są całkiem.. całkiem. A co najważniejsze nie jest zbyt droga w eksploatacji:) A do tego najlepiej jakby było stuningowane, przyciemniane szybki z tyłu i wypasiony sprzęt grający. Zimne łokcie i wszystko jasne:):) Na razie to tylko marzenia, ale kto wie może w najbliższym czasie..... Mmmmm... już je mam przed oczami:) A skoro już jesteśmy przy autkach to pochwalę sie że wymieniłam koło i wiem jak niektóre autka wyglądają pod maską. Wiem że brzmi to troszke dziwnie jak na dziewczyne ale to moje takie małe hobby
_________________ Trawa jest zielona, a słońce jest cieplutkie;)
Szczerze mówiąc przyciemniane szyby w samochodach zaczynają mnie irytować. Jak jedziesz za takim typkiem, to nic nie widzisz. Jak stoisz za takim i chcesz skręcić w lewo, to też nic nie widzisz. W zwykłych szybach widać "przez samochód" czy coś jedzie czy nie.
Ja szczerze mówiąc tuningowanego samochodu bym nie kupił, nie mam zaufania.
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
Wysłany: 2006-06-09, 19:55
ja jestem cala habby bo w przyszlym roku zdam sobie prawko b1 i bede zasuwac smartem albo innym malym autkiem xD
a wymarzone autko to chyba mercedes slk albo Jeep Grand Cherokee czyli taki jakim jezdza moi starsi
_________________ Sztuką jest żyć, ale arcydziełem jest żyć i nie stoczyć się na dno....... Mój photoblog
nie ma to jak tuning. kozacko jest miec taki samochod jaki juz sie nie powtorzy i wyrozniac sie z tlumu jednolitej masy stali i plastiku. to jest cos!
Szpan po prostu.
Jeszcze jak ktoś umie to zrobić, to pół biedy. Jak np. szybki z tyłu deliktanie przyciemni, a nie walnie "czarny koc", to jeszcze może być. Ale jak widzę te niektóre samochody, to mówię "wieś i disco polo", nic więcej.
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
Jak np. szybki z tyłu deliktanie przyciemni, a nie walnie "czarny koc", to jeszcze może być
A kto tu mówi o "czarnym kocu" na szybach. Wspomniałam o przyciemnieniu, lekkim delikatnym. I to wcale nie chodzi o szpan, tylko o troszke prywatności!
A co do tuningu.. To nie chcialabym żeby autko ryczało niczym traktor, poniewaz tu nie o to chodzi. Samochodzik powinien miecz delikatne i bardzo niskie brzmienie
[ Dodano: 2006-06-11, 18:53 ]
Dishman napisał/a:
Jeszcze jak ktoś umie to zrobić, to pół biedy. Jak np. szybki z tyłu deliktanie przyciemni, a nie walnie "czarny koc", to jeszcze może być.
Sorki za zle cytowanie.
_________________ Trawa jest zielona, a słońce jest cieplutkie;)
Te zabawy z brzmieniem samochodu to też są śmieszne. Sorki, ale to już jest wiocha, jak koleś chce żeby całe osiedle słyszało, że on jedzie swoją furką do domu.
Zresztą jak ktoś jeździ 10 km dziennie to może i to dla niego frajda. Ale jak kiedyś miałem pecha jechać takim samochodem w trasę, to po 3 godzinach głowa mi odpadała od tego buczenia. Zdecydowanie niepraktyczne, dla chłopaczków z łańcuchem na klacie.
A już całkiem bawią mnie kolesie mniej więcej w moim wieku w rozpadającym się Golfie, albo Polonezie, z czarnymi szybami, dudniącym silnikiem i muzą rozwaloną na ful, aha no i z zimnym łokciem Jak jeszcze jeździłem Cieniasem, to udawało mi się im pojechać po ambicji i wyprzedzić ich super autko moim niepozornym "maluszkiem"
www.wilk.boo.pl
Tuning tak, ale z zachowaniem dobrego smaku. A maluchy z czarnymi szybami i wielkim spojlerami, progami itd. są po prostu żałosne. Kiedyś widziałem nawet ten wielki spojler od Coswortha założony chyba na Golfa I. Ja nie wiem jak można mieć taki brak gustu i z własnej woli tak przerabiać starego rzęcha i jeszcze się dumnie wozić. Naoglądali się Szybkich i Wściekłych. Tam też (zwłaszcza w dwójce) te fury w niektórych momentach były już śmieszne.
NIE wiejskiemu tuningowi..
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Wysłany: 2006-08-10, 16:13
moje auto musi być przede wszystkim niezawodne i mieć to coś i dlatego audi 3 to moje marzenie albo jakieś subaru Jako ze nie lubie rzucania się w oczy to impreza odpada, pozostaje Forester, Outback lub Legacy MIODZIO !!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum