Wysłany: 2006-08-11, 10:35
Własnie ze nie chciałabym miec podrasowanego auta, chyba ze byłoby to naprawde super cacko
wiem ze japończyki sa dobre dlatego wybrałam subaru, ale cenię tez niemiecką precyzyjność stąd audi
ono nie musi byc niezle odpicowane ^^ wystarczy przeciez pozadna rura nowe zderzaki no i jakies skrzydelko ^^
z subaru to bys sie rzucala w oczy ^^ bo niestety malo tego po naszych drogach jezdzi ^^
a co do audi to troche oklepane ^^ ale na 100% mniej skomplikowane niz BMW ^^
Wysłany: 2006-08-11, 10:50
nie, własnie dla mnie rura, zderzaki i skrzydełko to nie wszystko,wole już wygląd "salonowy"
a jeśli audi jest oklepane to i tak chcę kiedyś takie mieć bez względu czy jest go dużo na drogach czy nie, mam po prostu sentyment do tej marki,a co do BMW to pomimo że jest pełne zalet i sunie po drodze jak mało które auto,to nie przepadam za nim
Wysłany: 2006-09-05, 22:47
Polecający: Dzięki google ;)
Pontiac Trans Am WS6
Lotus Esprit
Lincoln Navigator
Volkswagen Golf IV
Te autka wymiatają
_________________ Mały owsik pyta tatę owsika:
-Tatusiu, opowiadałeś mi o świecie na zewnątrz, który jest piękny, zielony i pachnący. Dlaczego więc musimy siedzieć tu, gdzie siedzimy?
-Bo to jest, synu, nasza ojczyzna.
Ja naleze do klubu Peugeota 206, uwazam ze to bardzo fajne akutko, ktore bardzo fajnie mozna stuningowac. Zdaza mi sie dosc czesto jezdzic takim jednym fajnie przerobionym bordowym cudem .
Osobiscie jednak marze o posiadaniu Peugeota 607 mmm... moze kiedys
_________________ Na marmurowej wyrył płycie czas wieczne prawa dla ludzkości:
Nic piękniejszego ponad życie,
W życiu - nic ponad czar miłości
Hummer rulez!!! To jest dopiero maszynka. Przestronny, wszędzie nim wjedziesz-no tylko jest ten minus że pali 30 litrów ropy na 100 km. Ale jak dla mnie wygrywa.
Ja to tam kurde lubie prawie wszystkie samochody, wkoncu to moje hobby
Lubie tez tuningowane auta ale niektorzy przesadzają i wtedy im wychodzi gowno a nie tuning.
Ja nie wiem skąd ja wezmę forsę na Carrerę GT. Nie wiem, ale skąś wezmę. MUSZĘ WZIĄĆ. Inaczej to ja nie wiem... zastrzelę się. To jest lepsze od kobiety (nigdy cię dla kogoś innego nie zostawi)!!!!!! Nie wsiądę do niczego innego! FOCH!
Na Allegro wszystkie samochody mają opisy w stylu: tyle i tyle przebiegu, tyle, a tyle koni, takie, a takie bajerki.
A ja kilka dni temu wypatrzyłem malucha za 200 zł, który uwaga!..... JEŹDZI!!!! Ha... i kto mnie przebije
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum