No to przyznaje sie bez bicia - Porsche jest moim hobby, a jednoczesnie uzaleznieniem i wariactwem! Wiele jest w stanie dla nigo zrobic!!
Ostatnio takze zakochalem sie w Jaguarach !! Boskie sa, choc Porsche nie doruwnuja!
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
_________________ L is for LOVE, baby
O is for O yes I do
V is for VIRTUE, so I ain't gonna hurt you
E is for EVEN if you want me to
R is for RENDER unto me, baby
M is for that which is MINE
A is for ANY old how, darling
N is for ANY old time
No Ford Mustang to jest bryczka nie od parady... ale pewnie ciagnie bezyny jak krowa
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
hmm.. jak na babe przystało.. samochód la mnie to rze
[ Dodano: 2005-10-10, 20:00 ]
nie dkończyłam postu ;/ dla mnie samochód to rzecz.. wsiadach puszczasz sprzęgło i wciskach gaz.. tyle. chodź nie powiem strasznie, ale to strasznie podoba mi sie Peugeot 407
nie interesuja mnie takie fury:P w ogole jakos fury nie robia na mnie wrazenia ale jesli juz to stuningowane:> i to ostro stuningowane:> takie jakich jeszcze na zywo nie widzialem:P tylko na filmie "szybcy i wsciekli" i w grze "NSF: underground". widzialem duzo podbnych fur i fajnie byly zrobione ale nie tak w pelni jak tam.
przyznaję się! samochody mają przede mną wiele tajemnic...
ale co do guściku... wolę samochody niepowtarzalne, broń Boże takie cuś prosto z fabryki!
autko z duszą, to autko z wieloma dniami właściciela na sumieniu
_________________ L is for LOVE, baby
O is for O yes I do
V is for VIRTUE, so I ain't gonna hurt you
E is for EVEN if you want me to
R is for RENDER unto me, baby
M is for that which is MINE
A is for ANY old how, darling
N is for ANY old time
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum