Wysłany: 2006-03-09, 20:21
Tez od czasu do czasu walne z kumplami Red Bull'a.. ot tak dla jaj. Bo nie wiem czemu, ale zawsze polew mamy nieziemski, jak na siebie wzajemnie patrzymy przez zalzawione oczy
_________________ "I got dre in the back, ridin on 22's
Bitches screamin 'let me ride', it must be the shoes
Red and black g6's, red dot on the glock
I'm goin 3x platinum dawg how do I stop?
I'm hot!"
tak w ogóle to ja chciałam powiedzieć, że pan k0573k nie powinien mieć w podpisie adresu innego forum.
a hobby faktycznie interesujące -.-
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
kiedys wciagalem tabake ale tak okazyjnie nie jestem jakims maniakiem tego ale fajnie sobie wciagnac i tak jak Adamus powiedzial zawsze z tego niezly ubaw nie wiadomo skad
zgadzam sie z Kurczakiem a tak apropo Martina Blueman tez ma w podpisie reklame swojego forum
Niestety moj posta zostal usuniety ale bylo tam napisane ze sie Martina czepia bez powodu i ze mnie juz to zaczyna wkurzac / Kurczol
a wiec jest kila metod wciagania tabaki:
z reki - sypiemy na blone miedzy palcami wskazujacym a kciukiem
z palcy- biezmy tabake miedzy wuzej wymienione plce na opszki
cisnieniowa- zabija sie tabake w dupke od lufki przy trzymuje wylot wyciaga powietrze i zwalnia palec
szpadelek- bieze sie tabake na rog karty np kredytowej i pzrystawia do nosa
kreska chyba nie musze tlumaczyc
2rurka zabija sie 2 lufki tabaka i wl;ada w 2 dziurki nosa a kumpel wdmuchuje ci z calej sily tabake do nosa
Spróbuj to zobaczysz... nie jestem w stanie Ci tego dobrze opisać, ale na pewno rozluźnia (przynajmniej mnie), rozwesela i odświeża. Przyjemnie kręci w nosie (chyba że zejdzie do gardła to już gorzej) i w ogóle daje dużo radości .
_________________ Gitara jest w porządku Johnie, ale grając na niej nie zarobisz na życie...
A właściwie to po co wciągać tą tabake? Co to daje?
uczucie z grubsza nie do opisania. tak jak nie powiesz dokładnie jak się czujesz, gdy podrapiesz się po fallusie i przestanie swędzić, tak nie określisz stanu po tabace.
_________________ pewnego dnia postanowiłem zmienić swoje życie. przestać pić, rzucić palenie, zacząć chodzić na siłownię i zdrowo się odżywiać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum